nlc.hu
Szabadidő
Kartonpapír-figuraként vitte magával a vörös szőnyegre színésztársát Andrew Garfield

Kartonpapír-figuraként vitte magával a vörös szőnyegre színésztársát Andrew Garfield – Pazar fotók

A szerelem ideje című film londoni díszbemutatója idején az egyik főszereplő, Florence Pugh sajnos nem ért rá. Ezt a színésztársa sajátos és nagyon vicces módon oldotta meg.
Andrew Garfield

A Londoni Filmfesztivál még javában zajlik, és a csütörtök este fénypontja egyértelműen A szerelem ideje című romantikus mozi premierje volt. A Leicester Square-en tartott vörös szőnyeges esemény sajnos nem lehetett teljes, mert a film egyik sztárja, Florence Pugh (Kisasszonyok) az egyéb elfoglaltságai miatt sajnos nem tudott megjelenni.

Andrew Garfield
Megnézem
Összes kép (4)

A romantikus film férfi főszereplője, Andrew Garfield (A csodálatos Pókember-filmek) ezt sajátos módon oldotta meg: egész alakos kartonpapír-figuraként vitte magával Florence-t, és így állt be a fotósok sorfala elé. Az biztos, hogy egészen emlékezetes és nagyon vicces fotók születtek az akciójából.

A szerelem ideje egyébként egy szerelmes pár életét mutatja be, akik sokat küzdenek a gyerekvállalással, majd amikor már úgy tűnik, révbe ért az életük, a nő rákbetegségével is szembe kell nézniük. A film a magyar mozikban is látható lesz karácsony környékétől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top