Szabadidő

Macskák, akik furcsa dolgokra buknak

Ahogy az emberek, úgy a macskák között is vannak különcök és egyedi természetű lények. Most összegyűjtöttünk néhány cicát, akik olyan dolgokért lelkesednek, amikről elsőre nem is gondolnánk, hogy a cicákat érdekelhetik.

Aki tartott már valaha is macskát, az tudja, hogy házi kedvence néha megmagyarázhatatlan dolgokat csinál. Most nem a végtelen lustálkodásra, a dorombolásra, a rosszalkodásra gondolunk, hanem arra, hogy néha olyan dolgokért lelkesednek, amikről sosem gondolnánk, hogy ez érdekelhetik a macskánkat. Legyen szó egy különleges ételről, egy hangos tárgyról vagy egy háztartási eszközről, valami közös a következő macskákban: mind hatalmas lelkesedéssel rajonganak ezekért a fura dolgokért. Vicces videók és képek következnek. 

A magyar cica, aki imádja a görögdinnyét

Ha nyár, akkor dinnyeszezon. Mi emberek nagyon szeretjük ezt a piros, fekete magos gyümölcsöt ám olyat ritkán láttunk, hogy a cicánk is dinnyézni kezd velünk. Pedig vannak macskák, akik odáig vannak a dinnye ízéért, és amikor a gazdáik vágnak egy szeletet, akkor a cicáikra is gondolniuk kell.

Íme kolléganőnk dinnyerajongó cicusa, Marcipán, aki boldogan falatozza az édes gyümölcsöt! Marcipán kiskora óta szereti a dinnyét, amikor gazdája, Nóra eszik, a macska azonnal szalad, hogy ő is kérjen egy-egy falatkát. Egyébként a gyümölcsös joghurtot is szereti, úgyhogy igazi gourmet cicával van dolgunk. 

Macskák, akik furcsa dolgokra buknak

Az interneten találtunk még egy dinnyerajongó macskát, őt videón nézheted meg. 

Kukoricázó cica

Ha a macskánk nem vegetáriánus, akkor ritkán fanyalodhat rá a kukoricára, hiszen főként húst és száraz tápot eszik. Mi találtunk egy macskát, aki imádja a főtt kukoricát, és percek alatt lerágja a csutkáról az édes kukoricaszemeket. 

Macskák, akik furcsa dolgokra buknak

 A cica, aki rajong a banánért

A banán nagyon finom gyümölcs, mi tudjuk ezt, hiszen sokszor fogyasztjuk önmagában vagy zabkására kockázva, süteménybe sütve, netán chipsként. Most mutatunk egy cicát, akit Maónak hívnak, és él hal a banánért. A macska mindennap elfogyaszt legalább egy banánt az egészsége érdekében.  

 A macskák, akik odáig vannak a robotporszívóért

A legtöbb cica fél a hangos elektromos eszközöktől, ám ezek itt kivételek. Ők egyenes imádják gazdájuk robotporszívóját. A videó elején szereplő macska megtanulta bekapcsolni, aztán ráül, és szinte végigszáguld a lakáson. Míg a kutyák szinte menekülnek a gép elől, a macskák büszkén trónolva vonulnak, miközben egyre tisztább és tisztább lesz a lakás a gép működése közben. 

 Ezek a macskák a vízben is jól érzik magukat

Sok cica egyenesen irtózik a víztől, de vannak olyanok, akik vígan lubickolnak a medencében, vagy a fürdőszobai mosdóban, a csöpögő víz alatt alusszák az igazak álmát. Alapvetően a macskák nem barátai víznek, de persze kivételek mindig akadnak. Jöjjenek a vízrajongó cicák: 

A fent bemutatott Marcipán nemcsak a dinnyére, és a joghurtra bukik, hanem a porszívóra is. Míg más macskák menekülnének a zajos gép elől, Marcipán imádja, ha gazdája a porszívóval simogatja a szőrét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top