Szépüljünk

Hidroptimal-program

Nyár végén, õsz elején a nyaralásról hazatérve a bõrünk alaposabb gondoskodást igényel. Meleg idõben a bõr nedvességtartalma csökken, ilyenkor vízfelvevõ képessége is a szokásos két-háromszorosa lehet. Az elveszett vízmennyiségét nem lehet hatékonyan pótolni a hagyományos módszerekkel.





Erre lagalkalmasabb a hidroptimal program-kezelés. A kezelés során válogatott minőségű természetes anyagokból biotechnológiai eljárással készített termékeket használnak. A kezelés több lépcsőben folyik. Elsőben a bőr hidratációs előkészítése történik. Ez egy letisztítást foglal magában bőrradír segítségével. Alapvetően kétféle bőrradírt alkalmaznak – egy mélytisztító krémet és egy lágy bőrradírt a bőr típusától függően, melyek nyitottá teszik a bőrt a hatóanyagok befogadására.





Ezt követi egy relaxációs-hidrotációs olajkapszula, mely ceramid tartalmának köszönhetően minimalizálja a bőrből a vízkipárolgást. Ezután veszi kezdetét a digito-relax-masszás. A masszás során visszük be a bőrbe a cristalline-krémet, mely liquid-kristályokat tartalmaz, mely növeli a hidratációs réteget, továbbá pillagrinokat, melyek a bőr vízmegtartó képességének fokozásában játszanak szerepet. Ez avokadó és gyöngymoszat összetevőinek köszönhetően védelmet nyújt a bőr felső rétegének.

A preciózus-szérum mézből, virágnektárból áll, valamint tartalmaz hidratantot is, ami szintén a vízvisszatartásban működik közre. Végül a fucogél a víz felszíni párolgását blokkolja. Következő lépcsőben hidromaszk kerül az arcra. Összetevői avokádó, kukoricaolaj, gyöngymoszat: feszít és rugalmasít, de tartalmaz ceramidot is.





A bársonyos tapintást pedig a teel-of maszkkal érik el, mely a bőr önhidratációs folyamatait fokozza bioanyaggal és algával.
Befejezésül hidratáló krémet vagy gélt használnak, mely lakossági kiszerelésben is kapható, tehát otthon is alkalmazhatjuk.


A kezelés preventív-gyógyító jelleggel javallott. Kúraszerűen heti 1-2 alkalommal ajánlott 3-4 héten keresztül. Ezután havi egyszeri fenntartó kezelés is elegendő.

Ha szeretnél nyár végén is szép és sugárzó arcbőrt, játssz velünk! Nem kell mást tenned, csak válaszolj a kérdésekre, hisz a cikkből már úgyis tudsz mindent!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top