Szépüljünk

Loknik, fürtök Hollywoodból

A sztároktól sok mindent megtanulhatunk a dögös frizurakészítés terén is. Õk bizonyítják, hogy bármely stílus jól állhat, ha egyéniségünkhöz igazítjuk.





Beyoncé Knowles

A köztudottan igen rafinált hölgy hajviselete hozzáillően ravaszul vonzó. Bármelyik stílust is választja Beyoncé, valahogy mindig az az érzésünk támad, hogy természetes a hajviselete. Ez egyébként tökéletes bizonyíték arra, hogy az afrofrizura is lehet változatos, és nincs az a makacs haj, amelyet megfelelő eljárással ne lehetne megszelidíteni. A képeken látható frizurák titka, hogy először kisimítóbalzsammal kell finoman és gyengéden átfésülni a tincseket. A balzsam hatóanyagai megfegyelmezik a rakoncátlan fürtöket.






Renée Zellweger


Renée profi módon váltogatja különféle frizuráit. Persze arról van szó, hogy fodrászának is kitűnő az ízlése, és minden alkalomra képes előrukkolni egy ötlettel a sztár számára.
Renée haja eredetileg minden bizonnyal egyenes, vékony szálú, így a hasonló típusú hajjal rendelkezők mindenképpen használjanak dúsítóhabot a hajtőnél.






Sarah Jessica Parker


A huncutság királynőjeként is emlegetik Hollywoodban mindazok, akik
Sarah Jessica Parkert magánemberként is ismerik. Ez a jellemvonása az általa kreált frizuráin is gyakorta meglátszik. Sarah ugyanis szabadalmaztatta a hullámokat, és így az összes többi göndör hajú lány már büszkén viselheti hullámos fürtjeit. Mindemellett persze az egyenes haj is remekül áll neki, akár középen elválasztva, akár háziasszonyos kontyban feltűzve. Sarah remek érzékkel képes az arcához leginkább illő frizura kiválasztására, s a hosszúkás fejforma és az ovális arc számos frizuravariációt tesz lehetővé számára. Tudják ezt jól a filmes fodrászok és maszkmesterek is, s boldogan kihasználják a lehetőséget.







Kylie Minogue

Kylie ovális arcához szinte szabadon bármilyen frizurát viselhet úgy, hogy az tökéletesen illik hozzá. Mégis, hogy kiemelje páratlanul finom vonásait, leginkább a hátrafésült és a középen elválasztott stílust kedveli.






Gwyneth Paltrow


Gwyneth a 70-es évek stílusában viselt esti frizurája nagyon divatos manapság, de laza hullámai is csodálatra méltóak. A választéka soha nem túl éles és inkább oldalra fésült, ami tökéletesen illik az elegáns lófarokhoz. Sok erős hajlakkra és számos nagyméretű csavaróra lesz szükségünk, ha ilyen káprázatosan hullámos és tartós hajkölteményt szeretnénk kialakítani magunknak.






Jennifer Aniston


A legmenőbb fodrászszalonok reklámjába illik ez a vadiúj frufrus frizura, amely szinte mindig újszerűen hat. Így jellemezték a minap Jennifer Aniston egyik frizurakölteményét. A frufrus hajcsoda valószínűleg azért is keltett a szokottnál nagyobb feltűnést, mivel a világsztár egyébként többnyire a sima, egyszerű ruhákat szereti, és ezt híven követi a hajviselete is, függetlenül attól, hogy éppen milyen alkalomra hivatalos.






Jennifer Lopez

Mindig megtalálja a leglátványosabb módot arra, hogy megvillantsa egyedülálló mézszőke tincseit és gyönyörű arcvonásait. Jenniferből sugárzik a klasszikus ragyogás. Úgy tartják, ő aztán semmit sem csinál félig. Ha a haja nagy, akkor tényleg hatalmas, ha hullámos, akkor nagyon hullámos, ha sima, akkor teljesen lelapított. Bármelyik is legyen, mindenképpen csillogó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top