Szépüljünk

Hajünnep a Revaliddal

Május 25-e a gyönyörû haj és egyben a Revalid ünnepnapja lesz, ekkor rendezik meg ugyanis az idei Revalid Hajszépségversenyt.





Te is bejuthatsz versenyzőként, és indulhatsz a fődíjért, egy pihentető, megszépítő wellness kúráért és az ígéretes címlapfotózási lehetőségekért.

Ha szeretnél versenyezni a legszebb és legegészségesebb haj birtokosainak járó értékes nyereményekért, akkor nem kell mást tenned, mint egy fényképpel jelentkezned a www.hajszepsegverseny.hu weboldalon. Ha viszont úgy érzed, hogy a hajad nem elég szép ahhoz, hogy bátran a színpadra lépj, akkor játssz a Nők Lapja Cafe játékán, ahol kétszemélyes belépőt és Revalid ajándékcsomagot nyerhetsz. A 3. Revalid Hajszépségversenyen idén számos meglepetéssel várják a vendégeket: különleges Princess koncert, sztárok a zsűriben és a fellépők között, Karika Zsolt hajshow-ja, ékszer- és divatbemutató és nem utolsósorban Magyarország legszebb hajkoronái. A Revalid immár harmadik alkalommal rendezi meg ezt a versenyt, mivel elkötelezett az egészséges és szép haj megteremtéséért. Ezen cél érdekében fejlesztették ki a Revalid haj- és körömápoló készítményt, mely egy olyan komplex összetételű, vitaminokat, nyomelemeket, aminosavakat és más természetes anyagokat tartalmazó koncentrátum, amely belülről, a véráramon keresztül ad meg minden tápanyagot a növekvő hajnak és körmöknek, hogy lehetőségeihez képest a maximális szépséget, erősséget elérje.

A Revalid kapszula hatékonyságát svájci és magyar klinikai vizsgálatok igazolják. A készítmény hatékonyan használható a terhesség és szoptatási periódus alatti hajhullás ellenszereként, megszünteti a betegség vagy gyógyszeres kezelés miatt bekövetkező hajhullást, jót tesz a kimerültség, rossz általános állapot által kiváltott hajproblémáknak is. Ezen kívül erősíti a körmöket, kedvezően befolyásolja a korpásodást, viszketést, seborrhoeát, erősíti, csillogóbbá teszi a természetes hajszínt és késlelteti az őszülést.


Felnőtteknek a Revalid kapszula ajánlott adagolása 3×1 kapszula naponta, közvetlenül étkezés előtt vagy közben. A Revalid kúra rendszerint 2-3 hónapig tart. Legtöbbször a kúra első hónapja során megáll a kóros hajhullás, és 2-3 hónap múlva a hajszerkezet jelentős változása figyelhető meg. Szükség esetén a kúra meghosszabbítható vagy megismételhető.


Súlyos esetekben célszerű a kúrát lökésszerű terápia – napi 3×2 kapszula – formájában kezdeni, majd az első hónap elteltével át lehet térni a fenntartó kezelésre, melynek szokásos adagja 3×1 kapszula naponta.


A Revalid® kapszula gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top