Szépüljünk

Nincs többé hajvasalás?

A mindennapos hajvasalás helyett egy sokkal természetesebb és kíméletesebb alternatívával állt elő egy francia cég.
Nincs többé hajvasalás?
Ártalmas a hajegyenesítés?

Nincs többé hajvasalás?A túlzásba vitt hajvasalás roncsoló hatásairól régóta rengeteget hallunk, az elmúlt hónapokban pedig az egy ideig üdvös módszernek tűnő brazil hajegyenesítést is olyan vádak érték, miszerint az ártalmas lehet az egészségre. A zűrzavarban várható volt, hogy a szépségipar rövidesen előrukkol valamilyen trendi, megnyugtatóan természetes hajegyenesítő „csodaszerrel”, és íme, már itt is van.

A francia Phyto cég laboratóriumaiban fejlesztették ki Phytolisse hajegyenesítő és ápoló termékcsaládot.  Az új produktum fő összetevője a fenyőcellulóz-kivonat, mely állítólag nem csupán egyenesíti, de puhítja is a hajat, valamint védőréteggel vonja be, melynek köszönhetően ellenáll a nedvességnek és nem tud „beugrani”. Teszi mindezt ráadásul úgy, hogy mindeközben nem nehezíti el a hajkoronát. Ígéretesen hangzik. Kíváncsiak vagyunk, mennyire fog elterjedni…  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top