Szépüljünk

Kétszínű ajak lesz az új trend

Eleged van a szájfényből és az egyszínű rúzsozást is túlságosan szimplának találod? Akkor ezt a sminktrendet vélhetőleg direkt neked találták ki…

A kétszínű szájfestés 2009-ben bukkant fel először az olasz Ungaro márka egyik divatbemutatóján, azóta pedig több divatház is átvette az ötletet. Bár a merész rúzstrend egyelőre nem jellemző a mindennapi sminkdivatban, a divatházak sminkesei rendületlenül próbálkoznak az elterjesztésével, elvileg az idei őszi–téli szezonban is divatos lesz.

Kétszínű ajkak

 

Kétszínű ajkak

 

 

Az ilyen típusú szájsmink kizárólag natúr hatású vagy minimálisan hangsúlyozott szemekkel mutat jól. Fontos, hogy az ajkakra kerülő két szín passzoljon egymáshoz: választhatunk egy sötétebb és egy világosabb, vagy két azonos karakterű – például neonos – árnyalatot. A kevésbé erős színt mindkét ajkadra kend fel alapozás gyanánt, majd az egyik ajkadon fedd le a második árnyalattal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top