Szépüljünk

Itt a felragasztható szemhéjtus!

Ha csak azért nem viselsz tusvonalat, mert képtelen vagy a pilláid tövébe két egyforma vastagságú és ívű vonalat húzni, a felragasztható szemhéjtust vélhetőleg neked találták ki.

Az instant szemhéjpúder és az ajakmatrica után itt az újabb felragasztható sminkcucc, amely a sminkeléshez szükséges kézügyességgel nem rendelkezők igényeit hivatott kiszolgálni.

 

Itt a felragasztható szemhéjtus!

 

 

A falragaszható szemhéjtus is hasonló elven működik, mint a műtetoválások: a matricát a csomagban mellékelt ragasztó segítségével kell a szemhéjra ragasztani, majd nyugodtan várni néhány percig, míg megszárad. Ezt követően akár napokig is a helyén marad, sminklemosóval távolítható el.

A négy különböző pár matricát tartalmazó csomag ára 59 dollár, azaz nagyjából 11 500 forint lesz. A terméket a tengerentúlon, illetve Nyugat-Európában ezen a héten dobják piacra, a magyarországi forgalmazásról egyelőre nincs hír. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top