Szépüljünk

Fiatalra sminkelték a Spice Girlst az olimpia záróünnepségére

Az együttes sminkese elárult néhány kulisszatitkot arról, hogy készült Geri, Victoria, Emma, Mel B. és Mel C. a fellépésre.

Az olimpia záróünnepségének egyik legnagyobb – bár viszonylag régen sejthető – szenzációjának számított, hogy az eseményre összeállt a Spice Girls. A csapat egyik sminkese, Charlotte Reid a brit Grazia Daily magazinnak elárulta: a sminkek készítésekor azt tekintették a fő szempontnak, hogy a lányok minél fiatalosabbnak látsszanak, hiszen hiába telt el azóta másfél évtized, nyilvánvalóan azt várták tőlük, hogy úgy nézzenek ki, mint az együttes fénykorában. Esetleg annál is jobban. 

A csajok délelőtt 11 óra körül érkeztek meg az olimpiai stadionba, hogy bőven legyen idő a felkészülésre. A sminkek elkészítése személyenként egy-egy órát vett igénybe, de a sminkesekkel párhuzamosan a fodrászok is dolgoztak.

Reid, aki már a kilencvenes években is együtt dolgozott az együttessel – így van összehasonlítási alapja –, elmondta azt is, hogy a hangulat olyan volt, akár a régi szép időkben. „A színfalak mögött mindenki fel volt villanyozva, a lányok csúcsformában voltak. Bár ma már mindenkinek saját családja van, érezni lehetett a szeretetet, és amikor végignéztük a produkciójukat, elragadtatott taps tört ki. Felemelő volt.”

Fiatalra sminkelték a Spice Girlst az olimpia záróünnepségére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top