Szépüljünk

Ideiglenes szemhéjtetoválás lustáknak

Ha nem igazán tudunk egyenes és szép tusvonalat rajzolni, itt a gyors megoldás.

A Violent Eyes nevű egyestés szemhéjtetoválásokat ugyanaz a cég gyártja, mint a máris hatalmas sikernek örvendő  Violent Lipst, ami leginkább felragasztható hipertartós ajakrúzsnak nevezhető. 

A glitteres szemhéjtusokat hat különböző színben és egy szivárványszínben játszó árnyalatban lehet megrendelni az internetről.

Ideiglenes szemhéjtetoválás lustáknak

Igaz, hogy most már lehet kapni színes és akár némileg fényes szemhéjtusokat, de a glitterrel továbbra is magunknak kell megbirkóznunk, ha esti sminket készítünk. Ez pedig a szemhéj alá hulló szemcsék és a szemhéjon tapadni nem akaró részecskék miatt elég gyakran okoz különféle fürdőszobai katasztrófákat, köztük a legszörnyűbbet, amikor az egész sminket le kell mosnunk, és nulláról kezdhetjük újra. Ennek az elkerülésére lesz alkalmas a Violent Eyes.

Ideiglenes szemhéjtetoválás lustáknakA kis csíkokat, melyeket egyszerűen fel kell ragasztani a szempillák tövébe, előtte ollóval kell a megfelelő méretre vágni. Szerencsére olyan nagyra hagyták őket, hogy aligha lesz olyan nő, akinek kicsi lenne a szemére.

A ragasztó természetesen antiallergén és a módszer teljesen veszélytelen, ám nem biztos, hogy helyettesíteni fogja a rendes hétköznapi sminkelést.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top