Szépüljünk

Kristályos szemsminkkel lehetsz menő idén karácsonykor

Nem kell azért az egész szemhéjadat strasszokkal kirakni… A kevesebb több.
   
   

A világ egyik leghíresebb sminkmestere, Pat McGrath szerint az idei ünnepi szezon legeslegtrendibb sminkje egyértelműen a kristályokkal díszített szemsmink lesz.

A kifutói változat
A kifutói változat

 

A szemsmink kifutói verziója a Dior bemutatóján tűnt fel a párizsi divathéten, ahol a modellek szemhéját élénk színű szemhéjpúderrel hangsúlyozták és megannyi apró kristállyal rakták ki. A neves sminkmester ugyanakkor nem javasolja, hogy egy az egyben ezeket a sminkeket akarjuk utánozni, bőven elég, ha „szelídített” változatban alkalmazzuk az ötletet: húzzuk ki a szemünket fekete – bevállalósabbak kobaltkék – tussal, majd ragasszunk a szempillák tövébe vagy a szem külső sarka mellé egy-két csillogó strasszkövet!

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Kristályos szemsminkkel lehetsz menő idén karácsonykor

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top