Szépüljünk

Megvan az új Jennifer Aniston

Karlie Kloss szupermodell divatot teremthet a frizurájával. Hát, nekünk annyira nem tűnik nagy durranásnak, de döntsétek el ti!

Az amerikai Vogue magazin szerint Karlie Kloss modell frufrus, áll alá érő frizurája lehet 2013 slágerhajvágása.

A szupermodell hosszú haját még tavaly novemberben vágta le Garren Defazio mesterfodrász. „Személyiséget adtam neki azzal, hogy levágtam a haját” – nyilatkozta cseppet sem szerényen Defazio. A vágásra egyébként állítólag azért volt szükség, mert Kloss haja a rengeteg divatbemutató és fotózás alatti intenzív igénybevételtől tönkrement.

Megvan az új Jennifer Aniston

 

Akárhogy is, a világ első számú divatlapjának szakértői úgy vélik, hogy a Karlie-ról elnevezett frizura idén akkora durranás lesz, mint a kilencvenes években Jennifer Aniston Rachel-haja volt.

„A szögegyenes haj és a laza hullámok is unalmasak. Más modellek is váll fölé érő hajat vágattak maguknak a szalonunkban, és általában véve is egyre több nő vágatja legfeljebb kulcscsontig érőre a haját. Ez a természetes megjelenés” – mondta Defazio.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top