Szépüljünk

Tűsarkúban fut Victoria Beckham – fotó

A Spice Girls egykori tagja érdekes képet tett közzé a közösségi oldalán.

A sport fontos és hasznos – ezt aláírjuk, azonban vannak olyan kivételes helyzetek, amikor az utóbbi kifejezés egyáltalán nem helytálló.

Nagykabátban és magas sarkúban tréningezik

Nekimentek a követői Victoria Beckhamnek

Például, ha az ember lánya magas sarkú cipőben kezd neki a napi kardióedzésének – erre az esetre egyébként élő példa is van, még pedig Victoria Beckham, aki minden bizonnyal a “kellemest a hasznossal” elgondolás alapján döntött úgy, hogy munka közben egy kis edzéssel kapcsolódik ki. Ezzel talán még nem is lenne akkor probléma, ha ezt nem magas sarkú csizmában tette volna. A képet egyébként maga az egykori Spice Girl osztotta meg a közösségi oldalán, a következő aláírással: “Minden irodába kellene lennie egy ilyen gépnek: dolgozol és edzel egyszerre! Zseniális”. Az állatvédőket felháborító Victoriával ellentétben a követői már nem találták ennyire lenyűgözőnek ezt az ötletet: a legtöbben nemes egyszerűséggel lebutázták Vicet, akadtak, akik nyomdafestéket nem tűrő szavakkal méltatták, s voltak olyanok is, akik szimplán felelőtlennek kiáltották ki. Victoriának egyébként könnyen lehet, hogy van valamiféle magas sarkú fétise, ugyanis még a karácsonyi készülődés közben sem tudott megválni imádott cipőjétől.

A Spice Girls egykori tagja divattervezőként is bontogatja a szárnyait – itt megnézheted a 2014-es őszi kollekciójának darabjait:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top