Szépüljünk

5 kellemes kézkrém a hideg hónapokra

Itt a hideg idő és ezzel együtt a kézkrémek főszezonja is. Ha nem találtad még meg a kedvenc kézkrémedet és tanácstalan vagy, melyiket is vedd le a polcról az illatszerboltban vagy a patikában a sok termék közül, figyelj!

La Roche-Posay Cicaplast Mains

5 kellemes kézkrém a hideg hónapokra

Bőrnyugtató és regenerálódást elősegítő kézkrém, amely megóvja és segít helyreállítani az igénybe vett kézbőrt. Három aktív hatóanyagot tartalmaz: a niacinamid segít regenerálni a bőrt, gyulladásgátló hatású és enyhíti a viszketést. A glicerin hidratál és védőréteget képez a bőrön. A karitévaj táplálja és védi a bőrbarrier-t. Kellemes fluid textúra, gyorsan felszívódik, nem ragad, nem hagy zsíros réteget a bőrön. Parabén-, illatanyag- és lanolinmentes, hipoallergén.

Vichy Ideal Body kéz- és körömápoló krém SPF 15

5 kellemes kézkrém a hideg hónapokra

A Vichy 10 ápoló olajjal, C-vitaminnal és ceramidokkal egyesítette az LHA összetevőt, és mindezt kiegészítette SPF 15-ös védelemmel a kéz és a körmök ápolásáért. A kéz hidratáltabb, tápláltabb és ápoltabbnak tűnik, a körmök erősebbek lehetnek, a kézbőr védettebbé válik, a pigmentfoltok halványulhatnak. Hipoallergén, szilikonmentes. Bőrgyógyászati felügyelet mellett, érzékeny bőrön tesztelt. Parabénmentes.

AVON Tej és méz kézkrém

5 kellemes kézkrém a hideg hónapokra

Hidratáló kézkrém mézzel és tejfehérjével. Képes a durva tapintású, száraz bőr hosszan tartó hidratálására. Gyorsan beszívódik, finom illatot kölcsönöz a bőrnek.

The Body Shop Hemp Hand Protector

5 kellemes kézkrém a hideg hónapokra

A márka legnépszerűbb kézvédő kréme tápláló kendermagolajjal készült. A kendermagolajnak szokatlanul magas az esszenciáliszsírsav-koncentrációja, ami segít megőrizni a bőr nedvességét. A krémben található lanolin a természet egyik legcsodálatosabb hidratálója, gyorsan felszívódik és védi a bőrt, a bioméhviasz pedig nyugtatja a bőrt, és segít megőrizni természetes nedvességét. Nemcsak a kezedet ápolja, hanem a körmök rugalmasságát is növeli. Extra hidratálást nyújt a száraz, kirepedezett kezekre. A kendermagolajat allantoninnal és panthenollal keverték; előbbi nyugtatja a bőrt, és visszaépíti természetes állapotát, míg az utóbbi nyugtat és hidratál, illetve gazdag ásványi anyagokban, amelyek élénkítik a bőrt. Extrém hidratálás a keményen igénybe vett kezekre.

Yves Rocher Hosszan tartó hidratáló kézkrém

5 kellemes kézkrém a hideg hónapokra

Kezednek hidratálásra van szüksége a mindennapokban. Ugyanúgy, mint az arcodat, úgy a kezedet is káros környezeti hatások érik, ezért nagyon fontos, hogy egész évben gondoskodj róla, és megfelelően ápold! Erre a legalkalmasabb a hosszan tartó hidratáló kézkrém, árnikakivonattal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top