Szépüljünk

Felpumpáltatta az izmait, most fél a következményektől

Alig bír megmozdulni az izmaiba veszélyes anyagot fecskendező testépítő.

Az orosz testépítő, Kirill Tereshin azzal szerzett magának hírnevet, hogy a bicepszeibe fecskendeztetett synthol olaj segítségével próbált meg testépítő rekordokat elérni. A veszélyes vegyi anyag az izomba belőve megnöveli annak térfogatát. Túlzott használatától amorffá válhat viszont a test, így vigyázni kell a mennyiséggel.

Tereshin valószínűleg többet használt a kelleténél, mert nemrég azzal a hírrel ijesztette meg rajongóit, hogy nagyon beteg. A férfi attól tart, hogy az olaj okozta a rosszullétét, amitől életveszélyes állapotba került. 

„Két napig feküdtem az ágyamban, és alig tudtam felállni, miután befecskendeztem a szert a vállaimba. A karom a kétszeresére duzzadt, és nagyon fáj. Nem tudom, mit tegyek, csak Isten maradt, akire támaszkodhatok. Fekszem az ágyamon, és hozzá imádkozom.”

Az orvosok azt mondják, hogy a synthol olaj használata következtében számos egészségügyi probléma merülhet fel, pl. tüdőembólia, agyvérzés, ciszták és fekélyek. 

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top