Szépüljünk

Felháborodott az anya, mert nem vágták le kislánya haját a férfi szalonban

Diszkriminációs panaszt nyújtott be az anya a férfi fodrászattal szemben.

Egy Sidney-i férfi borbélyüzlet tulajdonosa, Sam Rahim azt állítja, hogy „nem képzett” a női hajvágásra.  A férfi most mégis az Emberi Jogi és Esélyegyenlőségi Bizottság elé kell hogy álljon, miután beperelték, mert nem vágta le egy kislány haját.

Getting the boys ready for their family wedding @phudso #barbershopconnect #barbersinctv #barberlife #barbershop #barbers #pride

Hunters Hill Barber (@huntershillbarber) által megosztott bejegyzés,

„Udvariasan utasítottam el. Megmagyaráztam, hogy nem vagyok szakképzet női hajvágásban, soha sem volt még női kliensem. Az anyuka mégis presszionált, hogy vállaljam el a lányát, mire azt válaszoltam, hogy három női fodrászat van egy percre tőlünk, erre dühösen elviharzott a gyerekkel” – mondta el Rahim.

Az anya nyilatkozata viszont ennek ellentmond:

„A Szövetségi Bíróság a Hunters Hill Barber Shop ellen keresetet indított a Szexuális Diszkriminációs Törvény állítólagos megsértése miatt. A borbélyüzlet azért nem vállalta a lányom hajvágást, mert lány.”

Az ügyben még nincs fejlemény.

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top