Szex

Terhes a 13 éves diákjába szerelmes asszony

A nagy korkülönbség már önmagában sokkolta a családot, most még a baba is jön. Sőt, egész Ausztria kiakadt a korhatártalan viszonyon.
Szerelem határok nélkül
Szerelem határok nélkül
Fotó: welt.de

Mint tudjuk, a szerelem szó szerint nem ismer határokat, ez esetben korhatárokat sem. Ezt bizonyítja annak a német párnak a története is, akik között  27 év a korkülönbség, s bár mindenki elítéli őket, kitartanak egymás mellett.

Az asszony, Renate 41 volt, amikor megismerte a 13 éves Ervint; két éve együtt vannak, kapcsolatukat mind a mai napig nem tudta feldolgozni se a család, se a kis osztrák település, ahol élnek – írja a német hírportál, a Welt Online.

A nő a fiú kézilabdaedzője volt, amikor egymásba szerettek. Eleinte próbálták távol tartani magukat egymástól, de nem bírták sokáig egymás nélkül – kapcsolatnak azonban súlyos következményei lettek. A nő elveszítette állását, a fiú mostohaapja pedig feljelentést tett ellene; ezért a nőt 22 hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték szexuális erőszak miatt.

Kapcsolatuk a bonyodalmak ellenére kitart, sőt már össze is házasodtak. Történetükről már könyvet is írtak; ami most akár egy újabb fejezettel bővülhet: a kétgyermekes anya ugyanis gyereket vár fiatal szerelmétől, most van a huszadik hétben. A nő egy osztrák beszélgetős műsorban megerősítette: nem véletlen gyerekről van szó, kora miatt azonban picit fél a szüléstől. 

A(z) “Szerinted működőképes ez a kapcsolat?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Pár évig lehet, hogy működik, de hosszú távon esélytelen.

 

16 éves fiútól terhes a 43 éves nőSzólj be, üzenj és kommentelj te is a Nők Lapja Café Megsúgom oldalán, mindezt anonim, regisztráció nélkül! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top