Szex

A hét szexkérdése: Bezavarhat a testvér egy párkapcsolatba?

<a href=http://megsugom.hu/sugas/nagyon-jo-a-kapcsolatom-a-testv > "A csajom azzal vádol, hogy szerelmes vagyok a nővérembe" </a> -írja a Nők Lapja Café titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egyik olvasónk. A hozzászólásokból kiderül, hogy valóban létezik-e a túlzásba vitt testvérszerelem.
A hét szexkérdése: Egy párkapcsolatba bezavarhat a testvér?

„Nagyon jó a kapcsolatom a testvéremmel, az egyik legfontosabb ember az életemben, a csajom meg azzal vádol, hogy szerelmes vagyok belé, és a nővérem is belém, és tényleg így gondolja, féltékeny rá. (…) Nagyon fontosak vagyunk egymásnak, így neveltek minket, hogy a testvér mindig legyen ott a másiknak, bármi legyen is. (…) A csajomnak ezt hiába mondom, nem érti, ő gyűlöli a testvérét, egyszerűen nem bírom elmagyarázni neki ezt az egészet. Attól meg egyenesen rosszul lettem, hogy azt mondta, szerelmesek vagyunk egymásba, mintha betegek lennénk” – írja olvasónk a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Egy párkapcsolatba bezavarhat a testvér? #6414-es hozzászólás – „Az én páromnak is ilyen a kapcsolata a testvérével, és megmondom őszintén, elég idegesítő, mikor a testvére fontosabb, mint én! Folyamatosan hurcolászni kell a nővérét, meg a fenekét nyalni. Párommal semmin nem veszekszünk, csak a nővérén. Ezen gondolkozzatok el, emberek, hogy van normális testvéri viszony, meg van a »te vagy az isten, a te szavad szent«. Én hiába vagyok régen a párommal, ha ez nem változik, elhagyom. Nem akarok senki után második lenni.”

X – „Az apámnak ugyanilyen a kapcsolata a húgával, és már ott tartunk, hogy számára sokkal fontosabb a testvére, mint a családja. Akármit csinálhatunk, de csak az a jó, ahogy az ő testvére csinálja. Mi nem érhetünk fel hozzá. Úgyhogy én azt mondom, figyelj oda, hogy nehogy nálatok is ez legyen. Lehet, hogy ő más családból jött, és neki furcsa ez a kapcsolat köztetek, de arra kell figyelni, nehogy a testvéred fontosabb legyen, mint a szerelmed. Mert az már nem normális.”

anitám – „Nekem is volt sajna hasonló tapasztalatom. Igaz, fiatalok voltunk és első kapcsolat volt. A páromnak csak az volt szép és jó, amit a hugi csinált. Legyek vörös, mert ő az, és az milyen szép. Ne járjak szoknyában, mert a húga sem jár. Persze, mert szégyellte a súlyát. Hordjak olyan ruhákat, mint ő. Ne húzzam ki a szemem, ne aranyat hordjak, mert a hugi az ezüstöt szereti, és akkor kérdeztem tőle: ha a hugiba szerelmes, akkor miért van velem?”

#6524-es hozzászólás – „Szerintem nem jelenti ettől függetlenül azt, hogy a barátnő lenne a hibás. Főleg ha a fiútestvér mindenben előre helyezi a nővére véleményét, cselekedeteit. Ettől a barátnő jogosan érez így, mintha el lenne nyomva, mert mindennek megvan a maga határideje, helye. A testvérpár talán pótol valamit, amit párkapcsolati szerepkörben nem találnak. Van ilyen.”

#6652-es hozzászólás – „Volt már ilyen a történelemben, igenis létezik, akár úgy is, hogy csak az egyik testvér érez többet testvéri szeretetnél. Amikor véletlenül szóba jött ez a páromnál, belepirult. Egyébként ugyanaz a tapasztalatom, mint a többieknek, akik beleszaladtak ilyenbe, csak az jó, amit a (lány) testvér mond, ő az első, én sosem leszek olyan csinos, kedves megértő.”

A hét szexkérdése: Egy párkapcsolatba bezavarhat a testvér? #6514-es hozzászólás – „Van nekem egy öcsikém, akiért tűzbe mennék. Bármit elmondhatunk egymásnak, nincs tabu, nincs titok. Nagyon értékes, fontos ember számomra. Azonban a csajod beteg, ha ilyen marhaságokat mond. Szerintem egyszerűen féltékeny arra a bensőséges, mély kapcsolatra, ami köztetek van. Üljetek le hárman, beszéljetek erről.”

lh – „Ez az a helyzet, amikor egyik félnek sem könnyű. Neked és a testvérednek nyilván nem, mert valaki féltékeny rátok, de én a csajod helyzetét is meg tudom érteni. Talán a tesód az, akit először felhívsz, ha örömöd-bánatod van, és nem a csajodat. Ez szép és jó, de sajnos a jó párkapcsolat és stabil családi alap arról szól, hogy majd a férj/feleség az első. Ettől függetlenül megértelek, mert nekem is ennyire jó a kapcsolatom a testvéremmel.”

Marvan – „Kicsit gondolkozz! Ha ez a nő a saját testvéredre ilyen féltékeny, akkor mit fog csinálni majd a kolléganőiddel, a szomszéd csajjal és a többi közeledben fellelhető nőnemű lénnyel? De ha csak a testvéred iránt érzi ezt, akkor nézz magadba! Lehet, nem mutatod ki eléggé az iránta érzett szeretetedet!”

watus – „Elmebeteg ennek a csajnak a féltékenysége. Másnak azt írnám, hogy kisebbségi érzése van, kevés az önbizalma, ezért nem bízik benne, hogy őt nem csalja meg a kedvese.”

 

A témához érkezett többi választ ITT találod! 

A hét szexkérdése: Egy párkapcsolatba bezavarhat a testvér? Jövő heti szexkérdésünk: „A férjem escort-lányokhoz jár. Mit tegyek?” – Ha van véleményed a témában, küldd el nekünk a Nők Lapja Café titokfalára, a Megsúgom oldalra. Kattints ide!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?
A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top