Szex

11 dolog, amiben inkább a férfiaktól kérünk tanácsot

Egy barátnőre mindig lehet hallgatni. Kivéve, amikor...

1. Használati utasítások

Egyrészt sokan képtelenek vagyunk végigolvasni egy használati utasítást, a benne foglaltakat pedig végképp nem szoktuk úgy végigcsinálni, ahogy az le van írva. Ilyenkor mindennél okosabbnak hisszük magunkat, aztán sokan végül férfisegítséget hívunk, amikor a smjörgtröm asztalnak hiányzik az egyik lába.

11 dolog, amiben inkább a férfiaktól kérünk tanácsot2. Minden, ami halakkal kapcsolatos

Az elsődleges probléma persze maga a horgászás lehet, de szerencsére abban többnyire tényleg nem kell, hogy részt vegyünk, hacsak nem horgászni szerető férfi szenvedő párjaként. Ha viszont halat szeretnénk vásárolni, akár a konyhára, akár az akváriumba, azt is inkább a férfiakra bízzuk, mert kötve hisszük, hogy barátnőink nagyszerű tanácsokat tudnának osztogatni halügyben.

3. Óravásárlás

Hacsak nem karkötőt veszünk magunknak, amin csak úgy ott van egy óra is, dísznek, akkor inkább a pasinkat vagy egy barátunkat visszük el magunkkal az üzletbe. Feltételezhetően ő jobban fogja tudni, hogy az egyik miért kerül 25 ezerbe, a másik meg félmillióba, mert a férfiak azért többnyire még funkcionális okokból viselnek órát.

4. Számítógépes problémák megoldása

Nyilvánvaló, hogy bármit is írjon ki a gép, ami ijesztő, először megpróbáljuk megoldani magunk. Először töröljük; ha az nem megy, akkor kilőjük, ha az sem, akkor találomra újraindítunk, és addig piszkáljuk a csodában reménykedve, míg behal az operációs rendszer. Ilyenkor sem a barátnőinket hívjuk.

5. Utazástervezés

Legyen szó Katmanduról vagy akár a szomszéd faluról, ha nem GPS-es kocsival megyünk, hanem térképpel vagy vonattal, akkor előre kell tervezni. Ha férfifigyelem nélkül csináljuk, előfordulhat, hogy csak Novoszibirszkben vesszük észre, hogy keletnek indultunk nyugat helyett.

11 dolog, amiben inkább a férfiaktól kérünk tanácsot6. Parfümök kiválasztása

Bár sokan ellenkezünk a gondolattal is, hosszú távon jobban járunk, ha az új parfümünk kiválasztásánál jelen van egy, lehetőség szerint heteroszexuális férfi is. Azt ugyanis sosem lehet előre tudni, hogy végül mi az, amire kollektíve fognak pfujozni a munkahelyen, holott barátnőszemmel olyan kellemesnek tűnt.

7. Porzsák megtalálása a boltban

Ha hipermarketben veszünk porzsákot, és hol máshol vennénk, akkor nem árt, ha van velünk valaki, aki képes és hajlandó összepárosítani a porszívón szereplő hieroglifákat a porzsákokéval. Ez nem nőnek való feladat. Ugyanez vonatkozik a szélvédőmosóra is.

8. Férfiételek

Bár sok nő, aki nagyon jól tud főzni, zsigerből elutasítja, hogy egy férfi belemagyarázzon a szakterületébe, mégis gyakran látjuk, hogy bizonyos fogásokat egy családon belül mindig a férfi készít el. Ilyenek sok helyen a bográcsgulyás, a lecsó és a paprikás krumpli, melyek sör nélkül talán el sem készülnének.

9. Rendőrökkel való bánásmód

Sokan abban reménykedünk, hogy ha szabálytalankodunk, akkor megúszhatjuk egy kedves mosollyal, de ennek a fele sem igaz, valamint a fele sem tréfa. Ha pedig nem tudunk női hatalmat gyakorolni, akkor általában pánikba esünk a rendőröktől, és az indokoltnál sokkal jobban tartunk tőlünk.

11 dolog, amiben inkább a férfiaktól kérünk tanácsot10. Sportkérdések

A sport egyre több nőnek rajongott (sőt gyakorlott) területe. Ha van olyan szegmense a világnak, ami még a rock and rollnál is jobban kizárja a nőket, akkor azok bizonyos sportágak. Többnyire nincs is ezzel semmi gondunk; csak akkor jövünk zavarba (bár nem mindenki), ha hivatalosak vagyunk egy meccsnézésre. Sebaj, szeretik, ha valamiben szakértők lehetnek!

11. Mellek

Ugyan nekik nincs, mégis minden érdekli őket, ami a mellekkel kapcsolatos. Ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy megfelelő-e a kivágás a ruhánkon, ne barátnőt kérdezzünk, mert csak akkor fog tudni helyes választ adni, ha kikapcsol magában minden hiúságot és versengést; és akkor már egyszerűbb egy pasival, aki direkt örül, ha alaposabban megtekinthet egy dekoltázst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top