Szex

30 fölött a férfiak kevesebb szexet akarnak?

Koros nő és fiatal férfi felállás állítólag azért működik, mert a pasik kevesebb szexet akarnak.

30 fölött a férfiak kevesebb szexet akarnak?A nagy korkülönbség jót tesz a párkapcsolatnak, a férfiak ugyanis 30 éves koruk után mind kevesebb szexet akarnak, ezzel szemben a nőknél 30 felett növekszik a szexuális étvágy, írja a német hírportál, a Welt Online. Az ágyban különösen jól működik a kapcsolat egy 35 év körüli nő és egy nála legalább tíz évvel fiatalabb férfi között.

Persze nem mindig ez indokolja a nagy korkülönbséget, néhány nő, pusztán számításból, csak a piaci körülményeket figyelembe véve dönt a fiatalabb partner mellet. Az 50 körüli férfiak általában foglaltak, vagy fiatalabb partnerre vágynak – így az érettebb nőknek már meg kell elégedniük a 30-as korosztály kínálta választékkal. És nekik ez így nagyon is megfelel: „Éppen az 50 feletti nők keresnek leginkább olyan partnert, aki egy hosszabb távú kapcsolatban még akar és képes is részt venni. És a kapcsolat a táncosokkal és egyetemi hallgatókkal jobban is működik, mint a golfozgató nyugdíjasokkal.” Egy trend, melyet akár a szingli-anyák figyelmébe is ajánlhatnánk.

Sztárok, akik nem bánják, ha fiatalabb a férfi

A fenti állítást igazolja Demi Moore és Ashton Kutcher kapcsolata is, bár a házasság végül szakításhoz vezetett, mostanában azonban olyan hírek terjengenek, hogy mégis visszatért a szerelem. Miért is ne?! De nem ők az egyetlenek. A 42 éves Jennifer Lopez a nála 17 évvel fiatalabb Caspert Smattal randizgat. Sharon Stone (54) pedig a strandon csókolózik a 27 éves férfi modellel, Martin Micával. Szó sincs újdonságról!

A(z) “30 fölött a férfiak tényleg kevesebb szexet akarnak?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Dehogy is!


10 nő, aki fiatalabb férfit választott
Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
Ő az X-faktoros 24 évvel idősebb férje
Fehérben ment férjhez a 100 éves menyasszony

30 fölött a férfiak kevesebb szexet akarnak?Válságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top