Szex

A hét szexkérdése: Miért fáj másoknak, hogy idős a pasim?

Jó kérdés, mit tehet az ember lánya, ha egy idősebb férfi mellett találta meg a szerelmet, s mit tehet, ha a környezete ezt egyszerűen képtelen tolerálni?

„A párom nálam 15 évvel idősebb, már több mint fél éve vagyunk együtt. A szüleim nehezen viselik. Édesapám egyfolytában gonosz megjegyzésekkel bombáz a fiatal nő és idős férfi kapcsolatokról. Mit tehetek, hogy elfogadják a párom?” – kérdezi egy fiatal olvasónk a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Apakomplexusom van?

Grafika: Dániel András

#122686-os súgás: Semmit! Az biztos, hogy neked a legjobbat akarják, és az is biztos, hogy átlátnak olyan racionális dolgokat, amit te még nem ezzel kapcsolatban. Nem tudom hány éves vagy, de amennyiben agyban is felnőttél a problémához, meg tudnád oldani! Annyit tehetsz, hogy eléjük állsz, elmagyarázod nekik, hogy miért pont ezt a vén trottyot választottad, és kéred őket, tartsák tiszteletben a döntésed, akár jó, akár rossz!

#122688-as súgás:
Én 4 éve vagyok együtt egy szintén 15 évvel idősebb pasival. Nagyon nehéz volt otthon nekem is, de lassan sikerül(t) elfogadniuk őt. Ehhez persze hozzájárul, hogy látják és tudják, mennyire szeret, mennyire szeretem én is őt, és tényleg nem szórakozunk egymással, hanem komolyan gondoljuk. Kedves súgó, ne csüggedj! Ha szeretitek egymást, akkor azt a környezeted is látni fogja, és biztosan el fogják fogadni előbb-utóbb. Nem lesz egyszerű, én kitartást kívánok neked!

Súgó: Szerintem nem a kor számít, soha nem voltam így. Szeretem mióta vele vagyok, kiegyensúlyozott vagyok, ez meglátszik mindenben, és olyan támaszt ad, amit sajnos a szüleim már nem tudnak. Cáfolnám hogy vén trotty megnevezés illik rá. Tanultam abból, amit a bátyám a párválasztásban elkövetett, hogy nem a lelki társat kereste, és nem is találta meg, boldogtalan.

#122708-as súgás: Csak halkan súgom meg: majd megtudod te is, bizony sokat számít a korkülönbség. A férjem és köztem csak a feleannyi korkülönbség van mint nálatok, de már így is észlelhetők generációs problémák – hogy másról ne is beszéljek! Idővel minden kiderül!

#122712-es súgás: Édes jó Istenem, látom a pénteki nagy bevásárlásaim alkalmával a piacon, szupermarketben a negyvenöt év körüli kikent „nagyságákat”, és ahogy utánuk koslat a hajlott hátú hetvenéves faszijuk a szatyrokat cipelve. Úgy dúlhat a szerelem. Hát ennél szánalmasabb nincs a világon.

#123117-es súgás: Nekem először sokkot kaptak, aztán látták, hogy rendes, szeret, megbékéltek vele. Amikor vége lett, anyám teljesen kiborult, de ez van. Kedves súgó, idő, idő, idő…

lil: Én is hasonló cipőben járok, mint a súgó. Ő nem tudom, hány éves, én 35 vagyok, és három hosszú, viszályokkal teli kapcsolat után végre megismertem azt az embert, aki mellett kerek egész nő lettem. Ő 51 éves. A szomorúságom, hogy se a családom, se a barátaim nem tudnak vele mit kezdeni. Csak azért nem hívnak már a bulikba, mert ő is jönne, csak azért nem jönnek át hozzánk, mert ő is ott van. Nem gazdag, nem tehetős, de annyira végtelenül normális, és annyira szeret. 

A hét szexkérdése: Apakomplexusom van?

 

Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top