Szex

A hét szexkérdése: 6 órán keresztül lehet bírni a szexet?

Sok nő álma, hogy partnerük minél több időt és figyelmet szenteljen neki, ám néha a jóból is megárt a sok, hat óra szex valami ilyesmi lehet. Egyik olvasónk nem bírja már a maratoni szeretkezéseket. Mit tehet?


A hét szexkérdése: 6 órán keresztül lehet bírni a szexet?

„Nők és férfiak! A barátom egész éjjel bírja. Igen, valószínűleg ez a nők álma lehet, de én egyszerűen nem bírok 6 órán keresztül szexelni. Ő erre baromi büszke, tehát nem mondhatom meg neki. Help, tippek…” – írja olvasónk a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. Erre a problémára vajon mi lehet a megoldás?

#147251-es súgás: Hát én is büszke lennék a barátomra.

Súgó: De mi lehet ennek az oka? Nincsenek itt lelki összefüggések? Még soha nem volt ilyen barátom. Mindenkivel normális ideig tartott a szex…

#147256-os súgás: Kölcsönkérném a barátod 3 napra! Nekem csak a 2 perces gyorstüzelők jutnak. Mondd el neki őszintén, hogy neked kicsit sok. Nincs benne semmi szégyellnivaló.

#147264-es súgás: 6 órán keresztül szexelni? Na ne vicceljünk már, hogy ez minden nő álma! Biztos a kapcsolat elején, amíg égtek a vágytól, de aztán ez csillapodik. Férfiaknál el tudom képzelni, hogy élvezik, de azért pár óra után csak szét vagy már hajtva! Ez olyan, mintha 6 órán keresztül csak zabálnál… wáh!

Súgó: 264! Hát pont ez a problémám! Már az első két óra után teljesen szét vagyok hajtva, ő meg még csak akkor kezd belemelegedni! Olyan, mintha minden feszültségét ebbe adná ki, vagy nem tudom, de teljesen eltűnik az az érzés, amiért szeretek szerelmeskedni. Segítsetek! Ha megmondom, akkor soha többé nem fog eljutni a csúcsra…

#147269-es súgás: Azért ez durva, szerintem mindennel együtt egy órának bőven elégnek kell lennie. Beszélj vele!

#147274-es súgás: Biztos van olyan „gyenge pontja” a barátodnak, ami nagyon felizgatja, pl. harisnyás láb, csúnya beszéd szex közben, vagy ilyenek. Erre élezd ki az együttlétet és hamar elélvez. Tuti.

#147275-ös súgás: Ilyen „problémám” nekem is volt, megmondtam neki, hogy ne haragudj, bármennyire is úton-útfélen azt mondogatják, hogy egy pasi béna, ha nem bírja órákig, nekem jobban tetszik 4×30 perc, mint 1×2 óra. Megértette, neki is egy nagy kő esett le a szívéről, mert elengedheti magát.

#147277-es súgás: Örülhetsz neki, hogy ilyen kitartó! Bennem mindig több vágy van, mint a barátomban. Én 2-3 menetet simán bírnék egy nap egymás után is. De azért beszélj vele, hogy ez így nem kényelmes neked! Mindenféleképpen, ha szeret, megért majd!!

#147280-as súgás: Na most ha 6 óra alatt egyszer vagy kétszer megy el, akkor ez igazából nem is pozitív teljesítmény, hanem inkább baj, hogy ennyi idő kell neki, hogy elmenjen. Ha meg 6 óra alatt több menet van, egyszerűen ne engedj többet, mondd meg neki szépen, hogy minden sokkal kívánatosabb, ha kevesebb van belőle vagy küzdeni kell érte. Ezt meg kell értenie, ez az egész úgy abnormális, ahogy van. Nekem van egy erős érzésem, hogy ő nem azért húzza eddig, mert milyen ügyes, hanem mert milyen baj van benne.

264: Súgó, csak annyit engedj, amennyi neked is jólesik! De ezt azért látnia és érzékelnie kéne, hogy hoppá!, a barátnőm már nem élvezi. Ezek szerint nem is figyel oda rád… tényleg beszélj vele!

#147282-es súgás: Ejaculatio retarda. Hallottál róla? Egyik barátomnak volt ilyen, ő se ment el egyhamar, miközben én 10 perc után kb. És ez nem igazán normális, mondd meg neki mindenképp, hogy neked rövidebb aktus is elég lenne, a csendben szenvedés nem vezet sehová!

súgó: Köszönöm szépen mindenkinek! 282! még nem hallottam ilyenről, de google a barátom. Ez idő alatt csak egyszer megy el! Szóval nem is többször. Rám egyébként nagyon figyel, és eddig sose utaltam rá, hogy ez nekem kényelmetlen, reméltem, ez előbb-utóbb majd lecsendesül, de egyáltalán nem! Mondom, ő simán bírja egy órát a MELEG szaunában, és nem fullad ki – hihetetlen. És már próbáltam, hogy az előjátékot igen intenzívre csináltam, hogy hátha jól felhúzom és gyorsabban eljut a csúcsra, de semmi, mármint nem lett „gyorsabb”.

#147366-os súgás:
Épp így jártam! Menekültem a pasitól! Ráadásul nem is egészséges ez nekünk!

#147573-as súgás: Jesszus, 6 óra kell neki, hogy elmenjen? Ilyenről még nem hallottam! Nem szed gyógyszert (pl. antidepresszánst), aminek ez a mellékhatása? Vagy valami lelki blokk lehet a háttérben.

#147613-as súgás: Mit lehet 6 órán keresztül csinálni? Nem áll görcs a derekatokba? Meg azért annyi izgalmas póz sincs, hogy el lehessen ütni az időt. Én tuti nem szenvednék ott még 2 órát sem. Tök jó kommentek voltak, szerintem is mondd meg neki, hogy ez neked nem jön be. 

A hét szexkérdése: 6 órán keresztül lehet bírni a szexet?

Kinek a dolga a védekezés?
Bevállalnád a tisztasági papírt?
Miért színlelünk?
Hány évesen kezdjük a szexet?
Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
Vita után tényleg jobb a szex?
Reggel vagy este jobb a szex?
Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top