Szex

A hét szexkérdése: 21 éves lány, 35 éves férfi: Működhet?

Sokan úgy hiszik, férfi és nő között létezik olyan, hogy ideális korkülönbség. Lehetséges-e, hogy egy 35 éves férfi egy 21 éves lánnyal van igazán egy hullámhosszon? Szerintetek hogy van ez?


A hét szexkérdése: 21 éves lány, 35 éves férfi: Működhet?


„Idősebb nő, fiatalabb férfi – több súgás szól erről. Én pont az ellenkezőjét látom: 21-22 éves lány, 34-35 éves férfi. Ez jobb felállás?”
– kérdezi egy olvasónk a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. Vajon tényleg létezik ideális korkülönbség? Olvasóink most is megadják a választ:

#143177-es súgás: Jobb hát. Én 34 éves férfi vagyok, a barátnőm 24. Isteni felállás.

#143181-es súgás: Persze hogy jobb. Genetikailag is öregebbek a nők az ugyanannyi éves pasinál. Mellesleg társadalmilag is elfogadottabb, kevesebb a probléma a mindennapokban így, mint fordítva!

Coco: Persze hogy jobb, hiszen a lányok előbb érnek, mint a fiúk. Én 22 éves nő vagyok, és 28-30 éves pasit akarok magamnak. Próbáltam velem egykorú sráccal, de egy ponton túl sosem működött.

#143255-ös súgás: Csak érdekességként jegyzem meg, de ezt tapasztaltam a környezetemben: mindig olyan korosztályban keresgél a pasi, ahol épp tart az agyi fejlettségében. Az a 30-as pasi, aki 20 éves lányt keres, valójában még nem nőtt fel. A 20-as lány pedig érettebb a korosztályánál. Itt nem csak a szex a lényeg, hiszen hosszú távon beszélgetni is kell, és a közös nevező egy jól működő kapcsolatban generáló tényező. De miről beszélgessen egy érett 40-es pasi egy 20 éves lánnyal, ha agyban már rég máshol tart… és így tovább!

Súgó: Szóval akkor egy 34 éves pasi lehet egy 21 éves lánnyal agyilag egy szinten?

#143338-as súgás: Egy 40 éves pasi is simán tud létezni egy 16 éves lány szintjén. Amennyiben anyukája kikészíti a ruháját minden reggel, csomagol neki uzsit stb. Némelyik igencsak szánalmas. Szerintem egy tizen-huszonéves lánynál még nagyon sok a tizenév korkülönbség. 25-30 körültől már élhetőbb. (Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.)

#143385-ös súgás: Nézd, súgó! Hasonló a hasonlót vonzza! Amennyiben egy pasas elér egy bizonyos agyi érettséget, akkor azt várja el a párjától is. Amikor egy fejlődni már képtelen pasi kikezd egy huszonévessel, biztosan jól elvannak egy darabig, de amikor a huszonéves agyilag túljut a korosodó értelmi szintjén, ott borul a kapcsolat, mert a fiatalabbnak már kínos lesz, hogy nincsenek egy szinten, és szakítani fog. Persze ahol az értelmi szint nem dominál, ott meg mindegy is, mi a helyzet!

#143465-ös súgás: A férjemnek elege lett a gyereksírásból, lelépett egy szingli harmincassal. Fél évig hancúr, most ott sír már az új gyerek, nálunk próbálna pihenni a láthatások alatt, de már nem engedjük be a lakásba, menjenek sétálni. A gyerekek direkt jól megfuttatják, lógó nyelvvel hozza őket vissza. A fagyi visszanyal.

o: A külső megfog, a belső megtart – szokták mondani. Nem azt mondtam, hogy nem fontos az, hanem hogy mi tetszik. Szoktam beszélgetni 30-as nőkkel is, pl. kollégákkal, van idejük bemutatni a belsőt, csak nem keltette fel a külső a figyelmem. Ezt vállalom, nem hiszem, hogy akkora bűnöm lenne ez. 

A hét szexkérdése: 21 éves lány, 35 éves férfi: Működhet?

 

Kinek a dolga a védekezés?
Bevállalnád a tisztasági papírt?
Miért színlelünk?
Hány évesen kezdjük a szexet?
Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
Vita után tényleg jobb a szex?
Reggel vagy este jobb a szex?
Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top