Egymás szemében cikkek

A hét szexkérdése: Mitől rossz egy nő az ágyban?

Amikor egy férfi száját elhagyja a kellemetlen félmondat, miszerint az aktuális hölgy bizony nem volt túl nagy élmény az ágyban, az vajon mit jelenthet egészen pontosan. A kérdésre férfiak adják meg a választ.

 

A hét szexkérdése: Mitől rossz egy nő az ágyban?

“Pasik! Az mit jelent, hogy egy nő nem jó az ágyban? Miben nyilvánul meg? Mert ugye a pasik mindenképpen elélveznek, tehát miben lehet egy nő »rossz«?” – érdeklődik kíváncsian egy olvasónk a Megsúgom oldalon. Az erősebbik nemre persze lehetett számítani, jöttek a válaszok:

#167313-as súgás: Jaj de vicces itt mindenki. Az rossz, aki fekszik, mint egy bábu, és nem csinál semmit. Nem olyan nehéz ezt kitalálni.

#167431-es súgás:
Akkor jó egy csajjal, ha teljesen el tudja engedni magát és élvezi a szexet. Na és ha nyitott az újdonságokra.

#168141-es súgás: Alapvetően a nő a passzívabb, hiszen ő a befogadó fél. Az a jó, ha a nő érzéki, minden érintésre reagál, és játszani lehet “rajta”, mint egy hangszeren. Vagy legalább vannak olyan pontjai, amik valamitől valahogyan működnek. Persze még jobb, ha aktív is, ritmusban mozgatja a popsiját, tesz is a saját gyönyöréért.

Kata: Ez két emberen múlik! Butaság azt gondolni, hogy ha az egyik fél jó az ágyban, akkor a másik is jó lesz. Valószínűleg a pasas nem gyújtotta fel azt a tüzet a Súgóban, amitől “jó” lenne az ágyban. Ergo, a pasi sem lehetett hú de szenvedélyes.

zotya: A válasz egyszerű, akkor rossz a nő az ágyban, ha nem együttműködő, ha várja, hogy megtörténjen a csoda. Nem kell lepedőakrobatának lenni, elég ha nyitott és belevaló!

bruno: Egy nő akkor nem jó az ágyban, ha nem tud felszabadulni, átadni magát a szexnek. Ennek lehet sok oka, pl. hogy nincs megelégedve magával, fél stb. Akkor se jó, ha ragaszkodik a saját forgatókönyvéhez és nem nyitott semmi újra.

#171243-as súgás: Ne legyen frigid, élettelen…

#171246-os súgás: Sok nővel az a baj, hogy nem tudja, milyen a jó szex, lövésük sincs, hogy mit kéne érezni.

#171249-es súgás: Akkor rossz, ha nem mernek lemenni állatba, ha viselkednek, színészkednek, ez béna.

#171250-es súgás: Ahogy a nő, úgy a pasi is akkor rossz az ágyban, ha nem figyelnek egymásra. Ennyi! Meg ha nem tudnak beszélni a szexről… szerintem.

tomika44: Volt egy csajom, aki már akkor elkezdett sikítozni, amikor még hozzá se nyúltam. Szerintem túl sok pornót nézett és azt hitte, ettől lesz szexi. Hát elég kiábrándító volt.

bandi: Akkor rossz, ha frigót játszik, vagy ha túlságosan alárendeli magát. Kell, hogy legyen a nőben egy kis tűz.

#171262-es súgás: Ha fekszik, mint egy darab fa, az elég kiábrándító tud lenni.

#171268-as súgás: Akkor rémes a nő, ha szexel, holott egy szikrányi gerjedelem nincs benne…

#171271-es súgás: Ha színlel.

buci: Ha nem szereti a testét és le kell kapcsolni a villanyt.

Laci: …ha egy nő szereti a szexet azzal, akivel csinálja, illetve a párja is hasonlóképpen érez viszont, kellőképpen izgatja a partnerére gyakorolt hatásának a látványa, illetve reakciói, és ezért képes bármit megtenni, kizárt dolog, hogy rossz lenne az ágyban. Ha ezek közül bármelyik is hibádzik, akkor léphet érvénybe a kérdés témája…

#171295-ös súgás: Aki alapból nem nagyon érdeklődik az egész iránt: a nő, akivel érzésre olyan a szex, mintha egy vizes matrac lenne, és olyan is pakolgatni onnan-ide, na ő a rémálom.

#171297-es súgás: Mivel nagyon sok módja lehet, ahogy rossz a nő az ágyban, én inkább a másik oldalról közelíteném meg. A nő jó, ha 1. lelkes, élvezi, amit csinál, és látszik, hogy felizgult; 2. odaadó, nem saját magára figyel, hanem a partnerére; 3. hajlandó megtenni bármit, ami jó a partnernek, habozás nélkül, kizárva a beidegződéseket; 4. nem árt az sem, hogy ha tudja, hogy kell bánni a másik testével, de ez kialakul, és különben is egyedi. Ha bármelyik feltétel nem adott, vagy nem 100%, akkor annál rosszabb lesz.

ottto: Sorolom: 1. A lelkesedés/nyitottság hiánya. 2. Ha nem kellő erővel vagy túl erősen csinál valamit a becses hölgy. 3. Ha csak két ujjal fogja meg, vagy ha le akarja szakítani. 4. Irreálisan hangos vagy teljesen néma. 5. Ha valamire azt mondja, hogy na azt nem (nem anál vagy lenyelés vagy ilyesmi, csak egy póz vagy helyszín vagy ilyesmi). 6. Ha pontosan mindig ugyanaz van. 7. Ha látszik, hogy nem élvezi. 8. Ha irreális dolgokat mond: “gyere csődöröm, hágj meg” (mondjuk ez csak vicces). 9. Ha folyamatosan irányít, vagy ha egyáltalán sosem teszi.

#171301-es súgás: Pont azt tudják elszúrni, amit a férfiak. Oda nem figyelés (önzés vagy az elhatározott húúúúdekurváraszexanimal vagyok és 220 herzes frekvenciával kezdek sz..pni, és nem veszem észre azt se, ha nem jó neki), vagy teljesen csak a másikra figyelés, a kiszolgálás vágya (ettől persze nem izgul fel a nő se, én se). 

A hét szexkérdése: Mitől rossz egy nő az ágyban?

Szerelmesen az orgazmus is eljön?
Újra összejönni az exszel: jó ötlet?
Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
“Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top