Szex

A hét szexkérdése: Mikor van jogom belenézni a férjem telefonjába?

Vajon melyik az erősebb: a női megérzés vagy a bizalom? Egy női olvasónkban erősen dolgozik a gyanú, hogy férje titkol valamit, de a gyanú elég ahhoz, hogy a másik mobiljában kutassunk?

„Nehezemre esik megállni, hogy ne nézzek bele a férjem telefonjába, de érzem, hogy valamit titkol. Nem tudom, hogy megcsal-e, de rémes ez a bizonytalanság. Egyszer már rákérdeztem, hogy nem akar-e valamit mondani, mert érzem, hogy van valami. De nem mondott semmit. A női megérzésben viszont mindennél jobban hiszek. Mit tegyek? Belenézzek a mobiljába?” – írja egy olvasónk a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Belenézzek a férjem telefonjába?

 grafika: Dániel András

nor: Nagyon nehéz helyzet ez, én tuti belenéznék, még ha elítélendő is. Nem bírnék szenvedni. 

#48177-es súgás: Ne nézz bele, helyett ülj le vele, és mondd el neki azt, amit most ide leírtál.  

#48211-es súgás: Szerintem nézz bele! Nekem is pont ugyanez volt. Másfél évig eszembe sem jutott, hogy belenézzek, aztán valami azt súgta, hogy nem stimmel valami, és titokban belenéztem, és hát igazam volt.

#48238-as súgás: Ha már egyszer rákérdeztél, és úgy érzed, nem volt őszinte, akkor nyugodtan nyomozz egy kicsit. A női megérzéseket el lehet nyomni, ideig-óráig áltathatja magát az ember, de mi értelme? Ha a megérzéseid súgnak valamit, hallgass rájuk, mert tapasztalatom szerint 99%-ban bejönnek. Én megbízom a páromban, de azért néha belekukkantok a telefonjába, Fb-jába, csak, hogy megnyugtassam magam, hogy továbbra is megérdemli a bizalmamat. Lehet ő is megteszi, de nem zavar, mert nincs titkolni valóm.

#48241-es súgás: Szerintem inkább nézz bele, mint hogy ezen görcsölj. Az én barátom egyébként nem idegesíti magát rajta, hogy magántitok-e a telefonom vagy sem, mert simán belenéz. Mondjuk engem nem is zavar, hiszen nincsenek titkaink egymás előtt. És ha neki erre van szüksége, hogy megnyugodjon, akkor engem nem zavar. Szerintem ebből csak az csinál problémát, akinek rejtegetnivalója van.

Súgó: Soha nem hittem volna, hogy egyszer ilyet fogok érezni. Valójában nem akarok belenézni a telefonjába, azt akarom, hogy legyen annyi gerince, hogy elém áll és azt mondja, hogy „ennyi, sajnálom!”. De csak tagad! Köszönöm a hozzászólásokat!

kovászos uborka: Voltam én is ilyen szituban. Soha nem fog odaállni eléd, mert gyáva. Ha úgy érzed, hogy megcsal (én is éreztem), az úgy is van. A női megérzés csak akkor „nem” működik, ha valaki a homokba dugja a fejét. Mivel érintett vagy a történetben, és jelen esetben veled cseszik ki, továbbá a kérdésedre sem válaszolt őszintén és kielégítőn, így minden felhatalmazásod megvan ahhoz, hogy belenézz. Szerintem.

Lin: Nem szép dolog a kutatás a másik magánszférájában, de vannak esetek, amikor ezt nem kell szem előtt tartani. Nekem is rossz előérzetem volt és belenéztem a telójába. Volt ott mindenféle más nőnek szóló SMS… rosszulesett, de így utólag nem bánom, hogy belenéztem. Próbálkoztunk megmenteni a házasságot, de végül csak elváltunk, mert a másikat választotta.

kismanó: Igen, a bizonytalanság nagyon rossz, de nem érdemes leadni magad ennyire. Ne nézd meg, de légy résen. És igazából az is benne van, hogy nincs semmi baj, csak neked is meglepi készül, te meg talán elrontod, mert bizalmatlan vagy. Nem minden férfi lép félre, ez ezer százalék, ne hagyd magad elbizonytalanítani!

A hét szexkérdése: Belenézzek a férjem telefonjába?

 

Újra összejönni az exszel: jó ötlet?
Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top