Szex

A hét szexkérdése: Az exet csak szexre használni ciki?

Jó kérdés: szexhiány esetén bevethető az ex, vagy a múltban tapogatózni nem jó ötlet? E műfaj előnyeiről, hátrányairól ezúttal is olvasóinktól kapjuk meg a felvilágosítást.

„Ciki, ha felhívom a volt pasim, hogy feküdjön le velem? Hiányzik a szex, 4 hónapja nem szexeltem… Mást nem akarok tőle, csak néhány orgazmust!” – írja egy olvasónk a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Az exet csak szexre használni ciki?

 

xcx: Egy ideig mi is összejártunk az expasimmal szexelni, de ez csak azután volt, hogy megbeszéltük, hogy egy párkapcsolat szóba sem jöhet… a szex viszont irtó jó volt.

#202985-ös súgás:
Én biztos nagyon be lennék tojva egy ilyen telefon előtt, és rettegnék az elutasítástól, de ha a férfi szemszögéből nézzük, akkor ki ne örülne egy kis kötetlen, önfeledt szexnek? A lényeg, hogy legyen egyedülálló az az ex, mert mások kapcsolatát nem rontjuk el attól még, hogy nekünk épp nincs senkink.

#202989-es súgás: Belefér, miért ne?! Az exet ismerjük, csalódni nem fogunk, ha meg a szex is jó, ez nem kérdés. De szerintem is akkor hívd fel, ha egyedülálló.

#202990-es súgás: Szerintem ezzel az exdologgal az a baj, hogy ilyenkor az ember visszalép egyet, egy olyan élethelyzetbe, amiből már egyszer kilépett. Minek visszatáncolni? Nem értem! Inkább menj el bulizni, egy pasit 2 kerek perc alatt fel lehet szedni!

#202996-os súgás: Nem néztél elég limonádé amerikai romantikus filmet. Olyan nincs, hogy egy ilyen akció után valaki ne sérüljön. Jönnek az érzelmek, aztán jön egy új, de a másik inkább újrakezdené. Olyan ez, mint a legjobb baráttal lefeküdni. Inkább vegyél egy vibrátort, ha már.

libacsek: Dehogy ciki, csak nehogy abba a hibába ess, hogy újra beleszeretsz!

#203013-as súgás: Hát, mivel a nagy könyv szerint úgyis mindig sérül valaki lelkileg egy-egy ilyen akció után, jobb lenne mást keresni, nem? Egy új szexbarátból talán még kapcsolat is lehet, de legalábbis kevésbé lesz lelkileg fájdalmas neked.

#203032-es súgás: Bár azt állítod, csak a szexre kell, de akkor ebben az esetben miért is érdekel, hogy mit gondol ő vagy mások, akár mi? Ha engem valaki csak a szex miatt érdekel, legyen szó exről vagy egy kvázi idegenről, egyszerűen meglépem a dolgot és nem érdekel, hogy milyen „elbírálást” kapok… próbálj inkább ettől a kötéstől és kapcsolattól teljesen elszakadni és nyiss új felé 😉 fogd fel böjtnek… a fantasztikus új lehetőségek előtt.

#203037-es súgás: Szerintem ciki. Négy hónap után főleg. Eleve lerágottcsont-íze lenne. Nem lenne jó, tuti biztos. Sőt nekem a szívem is fájna közben. Akkor már inkább egy vadidegen.

#203075-ös súgás: Dehogy ciki! Ha jó vele a szex, akkor miért ne? Csak ne legyél hülye, ne vigyél bele érzelmeket!

#203076-os súgás: Ne vigyél bele érzelmeket? Egy expasival, akivel többnyire az ember azért volt együtt, mert vélhetően érzelmei voltak? 🙂 Úgy gondolod, hogy az 4 hónap után elmúlt, és semmi sem maradt utána? Kuncsorog a dobott palinál, vagy aki dobta (ez még rosszabb), vagy csak szétmentek, egy kis alamizsnaszexért. Hát ő tudja. Én nem tenném. Keresnék akkor egy újat, és azzal.

#203079-es súgás: Attól függ, miért szakítottak. Miből gondolod, hogy a pali szakított vele? Én az exeim többségével 4 hónap után simán tudtam volna érzelmek nélküli szexet művelni. Persze kereshetne újat is, de úgy látom, nemigen működik benne a vadászösztön.

076: Én már nagyon furcsának érzem magam, most úgy érzem, hogy mindenki vulkáni csak én nem. Érzelemmentesen szexelnek feszt, én meg itt vagyok, hegyes fül nélkül. 

A súgáshoz érkezett többi hozzászólást itt találod!

A hét szexkérdése: Az exet csak szexre használni ciki?

 

Újra összejönni az exszel: jó ötlet?
Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top