Szex

Az állatokért pucérkodik az X-akták sztárja

Az X-akták Scully ügynöke óriásplakáton mutatja meg, hogy mennyire szexi nem viselni szőrmét. Meg semmi mást.

A 49 éves Gillian Anderson gigantikus óriásplakáton pózol teljesen meztelenül, mindössze egy cicafüles hajpántot viselve az alábbi felirattal: „Inkább leszek pucér, mint hogy szőrmét viseljek”.

Az X-akták legendás színésznője a PETA állatvédő egyesület kedvéért dobta le ruháit, és bár Anderson szemérmesen takarja testét, annyit meg lehet állapítani, hogy így az 50 kapujában is eléggé jó formában van.

„Nagyon felszabadító, hogy a testemet használhatom egy ilyen fontos üzenet közvetítésére – magyarázza az egykori Scully ügynök. – Az emberek hajlamosak inkább elfordítani a fejüket a megkínzott állatokat mutató szőrmeellenes kampányok láttán, de a PETA pucér kampánya minden tekintetet odavonz. Büszke vagyok rá, hogy a része lehetek!”

A kampányt azért indították el, hogy az olyan nagy divatházak, mint a Gucci és a Michael Kors frissen bejelentett, szőrmeellenes fogadalmai után a többi márkát is erre bátorítsák.

 

TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top