nlc.hu
Szex

A kölcsönös szexuális feszültség jelei

6 jele a szinte tapintható szexuális feszültségnek

Ha szeretsz mindent túlagyalni, és szükséged van a megerősítésre, hogy igenis izzott köztetek a levegő, akkor olvass tovább!

Találkoztál valakivel, és kábé legyezgetni kellett magad a beszélgetés végére? Szinte felforrt köztetek a levegő a randin? De mire hazaértél, már azt magyaráztad magadnak, hogy biztos, csak jön a nyár, és csak beleláttál valamit a szituba, ami nem is volt ott? Először is engedd meg, hogy most leállítsunk: ne agyalj tovább a dolgon! Most pedig igyekszünk megnyugtatni, hogy nem halluztad be a szexuális feszültséget. És tényleg még a vak is látta, hogy volt köztetek valami. Az alábbi 6 jel félreérthetetlenül bebizonyítja, hogy igenis izzik köztetek a levegő.

Olvass a testéből

Van, hogy a legapróbb jelek is elegendőek ahhoz, hogy érzékeljük a kölcsönös szexuális feszültséget – ilyenek például az érintések. Egy apró simítás a karon. Beszélgetés közben közelebb dőlés. Ezek a testbeszéd jelek mind arról árulkodnak, hogy valami van kettőtök között. Ha ezután tudsz még mélyebbre ásni, próbáld meg megvizsgálni azt, mennyire érzed elevennek magad és a tested mellette?

Focus

Jelenet a Focus – A látszat csal című filmből. (Fotó: RTL Sajtóklub)

Adrenalinhegyek

Vannak láthatatlan jelek is persze. Ilyen az adrenalinlöket: gyorsabban dobog a szíved, megemelkedik a vérnyomásod. Igen, ez a válaszreakció gyakran a szorongáskor is észlelhető, ezért szokták gyakran az utálattal összekeverni a szexuális feszültséget (helló, ellenségből lett szerelmesek!). És ezért is lehetsz ideges, amikor olyasvalakivel kerülsz kapcsolatba, akihez nagyon vonzódsz.

Azért húzza meg a hajad, mert tetszel neki

Nem, ezzel most nem azt akarjuk mondani, hogy fogadd el, ha bántanak, mert „szeretetből” csinálják. Ilyen ugyanis nem létezik. Hanem azt, hogy a játékos beszólások, mikor húzzátok egymás agyát, abszolút belefér. Sőt! Kétségtelen jele a kölcsönös vonzalomnak.

Te vagy a középpont

Nem tud másra figyelni, csakis rád? Gyakran és hosszan néztek egymás szemébe? Tuti, hogy megvan a kölcsönös szexuális feszültség, hiszen a szemkontaktushoz is ketten kelletek. A szemezés amolyan minirandiként funkciónál, ahová senkit nem engedtek be és ahonnan nem akartok hazamenni.

Mindenki látja

Ha mások is szinte tapintani tudnák a köztetek lévő szexuális feszültséget, de legalábbis észreveszik, hogy valami van, egyértelmű a helyzet. Szóval, ha a barátnőd félrehúz egy ilyen interakció után és megkérdezi, hogy „Ez mégis mi volt?!”, akkor elég valószínű, hogy nem csak behallucináltad a kölcsönös vonzalmat.

Előjáték helyett

A szexuális feszültség valójában az azonnali kielégülés hiánya. Bár ez nagyon frusztrálóan hangozhat (és hát átélni sem jobb), mégis segít jobban jelen lenni a testünkben. Ha pedig egyszer összhangban vagy a testeddel és érzéseiddel, felerősödhet minden impulzus, amit átélsz. Ráadásul – mivel nem célorientált a dolog – lehetőséget ad a felfedezésre. Ezért simán érezheted előjátéknak a szexuális feszültséget: erotikus az egész.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top