Szex

18+: “Ha erotikus hangot hallok, akkor beindulok!”

Az alábbi írás egyetlen célja az, hogy gondolatokat ébresszen, és önmonitorozásra ösztönözzön. Te beindulsz az erotikus hangoktól?

Mások szeretkeznek, mi hallgatjuk

Talán már megszokott dolog, hogy a vékony falú emeletes lakótömbökben éjjel a szeretkezés hangjait halljuk. Van, hogy a félreérthetetlen, ütemes ágyrecsegést, van, hogy az orgazmus közeli női gyönyörhangokat, esetleg az erőteljes férfimozdulatokat kísérő önfeledt, mélyről feltörő élvezet hangjait.

Vannak emberek, akiket a szeretkezés hangjai inspirálnak. Ők a hangok kíséretében magukhoz vonják párjukat és a hangok generálta vágyukat beteljesítik. Vannak azonban olyanok is, akikben egyfajta sértődöttség születik meg, mert nem ők szeretkeznek. Frusztrálja őket, hogy a másik pár milyen aktív, és a hangok hatására tudatosul bennük, hogy bizony ők nem csinálják, vagy ritkábban teszik mindazt, ami ezt az intenzíven – hangok által is – érzékelhető gyönyört okozza.

“Tibivel már megszoktuk, hogy a lakótelepi lakásunkban rendszeresen felébredünk hajnali fél kettőkor, amikor valamelyik közeli házban a nyitott ablak mellett hangosan, gátlástalanul szexelnek, és a hangok betöltik az utcát. Számunkra ez nagyon inspiráló, ilyenkor felébred bennünk a vágy, hogy mi is szeretkezzünk, ha lehet, keményebben, mint ők. Rendszeres, hogy azt játsszuk Tibivel, hogy mi tovább bírjuk, mint a hangos szomszéd. Isteni játék ez, hiszen nem is ismerjük őket, mégis négyesben szeretkezünk, méghozzá úgy, hogy ők nem is tudják! Tényleg kíváncsi lennék rájuk, de nem tudjuk, kik ők. Azt sem tudjuk, a környező házakból konkrétan melyik lakásból jöhet a hang” – mondja Lili, 27 éves orvosi asszisztens.

A

“Biztonságos szex T-Rex azt mondja:
Kedves szomszédok, csak így tovább! De komolyan, csináltassátok már meg a nyikorgó ágyatokat! Köszönöm! – A Szomszédotok”

“Amikor sátoroztunk egy társasággal, akkor minden éjjel szeretkeztek a szomszéd sátorban. Nem voltak hangosak, de annyira igen, hogy minden áthallatsszon. Olyan volt, mintha közvetlenül a fejünk mellett történne minden. Annyira leblokkolt engem, hogy az egész utazás alatt nem tudtam szeretkezni a párommal, főleg azért nem, mert a srác jól bírta, és ezáltal bennem szégyenérzet született. Tudtam, hogy én soha nem voltam képes ilyen hosszú menetekre. Nem tett jól az önbizalmamnak a sátrazás. Az utazás után tetemes időnek kellett eltelnie, míg képes voltam újra merevedésre. De akkor elhatároztam, hogy muszáj foglalkoznom a korai magömlésemmel, ez nem mehet így tovább!” – meséli Dániel, 37 éves geológus.

A hangok beindítják a fantáziád

Amikor csak hangokat hallunk, akkor a fantáziánk hozzáteszi a “többit”. Ez egy nagyon intenzív játék, hiszen azt képzelhetjük el némi segítséggel, ami izgalmas a számunkra. Nincsenek zavaró körülmények, csakis és kizárólag a minket izgató szex. A képeket, az eseményeket, szereplőket mi találjuk ki – az adott hanghatáshoz illesztjük – kényünk, kedvünk, ízlésünk szerint.
Az alábbi történet is ezt igazolja:

“Fekszem a homokban, félálomban. A napsütés simogatja a testem. Hangokat hallok: Ez az, bébi! Még! Még! Ne hagyd abba! Nagyon jó! Jól csinálod! Még! Ez az! Most jobbra! Nagyon jóóó! Uhh! Fantasztikus vagy! Ez aaaz! Igen! Igen! Igen! Gyere közelebb! Bírod még?

Először az érzéki – majdnem álomszerű – állapotomba beleillettek a szavak, egy szenvedélyes szeretkezés részesévé váltam félálomban. Egy nagy franciaágyat álmodtam, ahol egy atléta termetű férfivel szeretkeztem. Határozottan irányított szex közben, és ellentmondást nem tűrő hangon tudatta velem, mit szeretne. Pózok követték egymást, fordított jobbra-balra, és folyamatosan beszélt arról, hogy mennyire élvezi. Aztán hirtelen tudatossá vált bennem – még mindig csukott szemmel, hogy én nem egy franciaágyban szeretkezem, hanem egy tengerparton fekszem a homokban, átadva magam a napsütésnek. De akkor honnan jönnek a hangok? Nem mertem felnézni – inkább gondolkoztam –, aztán már hallottam az ütemes pattogó hangot is. Ezt már végképp nem értettem. Nem ágycsikorgás volt, hanem a félálomban elképzelt szituációtól egészen idegen hang.

Felütöttem a fejemet és láttam, amint egy fiatal pár fa ütőkkel ütöget egy teniszlabdát mezítláb a homokban a fejemtől alig négy-öt méterre. A lány némán játszott, a fiú azonban bőszen, folyamatosan kommentálta az eseményeket – meséli Juci, 47 éves gasztroblogger.

A halk hangok inspirációja

Ki ne látott volna már filmvásznon olyan szexjelenetet, amiben a férfi és a nő erotikusan, a sóhajokon és apró nyögéseken, a levegővétel változásain keresztül kommunikáltak egymással. Nem volt a jelenetben sikítás, sem a pornófilmek mesterkéltségére jellemző “Fuck me more!” felkiáltás, és  a férfi sem akarta durván és erőszakosan bizonyítani férfiasságát. A jelenet és a hangok összhangja, a mozdulatok természetessége, a finom, jelzésértékű sóhajok tették erotikussá a jelenetet. A néző figyel, beleilleszkedik a történetbe, elképzeli, mit érezne, ha a férfi vagy a női főszereplő helyében lenne. A vágy beindul, és talán – ha csak  a hangokat hallanánk – a jelenetet mi is folytatni tudnánk élőben, ezáltal – mint az egyébként gátlásos emberek is – feloldódnánk a szex hullámain.

18+:

A természetes beszéd erotikája

A beszédhang – akár hétköznapi témák esetén is – lehet erotikus.  A bársonyosan búgó női hangnak nem feltétlenül kell az erotikáról vagy a szexről mesélnie, míg a markáns, férfias baritonnak sem kell a vágyról szólnia ahhoz, hogy felkeltse az ellenkező neműek figyelmét. A női hang erotikája a hang mélységében és érzékiségében rejlik. Akkor érzéki egy hang, ha a hallgató számára a dallama, hangfekvése és intenzitása könnyen belehelyezhető egy számára izgalmas erotikus helyzetbe. A nők pedig azt a férfihangot tartják erotikusnak, amiből sugárzik az erő, mély hangfekvésű, ugyanakkor van egy simogató jellege. Nem az érces erős hang az izgató, hanem a mély és bársonyos férfihang, ami erőtől duzzad ugyan, de mégis van benne gyengédség.

“Egy ingatlan kiadása kapcsán beszéltünk. Érzéki férfihang mutatkozott be a vonal túlsó végén. Épp Túró Rudit ettem, tele szájjal vettem fel a telefont. Próbáltam a nevemet kiejteni, de csak gurgulázó hangok jöttek ki a torkomból. Zavarban voltam, próbáltam mentegetőzni. Főleg akkor, amikor közölte, hogy soha nem fogja a hangomat elfelejteni – mert érzékinek tartja –, hiszen én is pont ezt éreztem vele kapcsolatban.

Többször beszéltünk telefonon – kizárólag az ingatlanról –, ennek ellenére sistergett a telefonvonal az erotikától, az auditív gyönyörtől, a ki nem mondott vágyaktól. Nem mertem vele találkozót megbeszélni – inkább azt hazudtam, hogy elkelt az ingatlan – mert attól féltem, hogy nem tudok majd ellenállni neki, és egymásnak esünk az első találkozáskor. Azóta sem éltem át ilyet, és ha eszembe jut, akkor azonnal szeretkezni támad kedvem!” – meséli Kíra, 31 éves ingatlanközvetítő.

“A gyengém a szép női hang. Ha telefonon beszélek, akkor még a látvány sem zavar abban, hogy elképzeljek – kizárólag a hang alapján – egy számomra vonzó nőt. Ez egy nagyon izgalmas játék, vannak esetek, hogy a telefonálás után orgazmusom van. Nem használok telefonszexet, az nem az én műfajom. Tudom, az soha nem hozna lázba, hogy mesterkélt hanghordozással szándékosan stimuláljanak. Számomra csakis a természetesen erotikus dallamú női hang az izgató. Ennél intenzívebben semmi sem tud erotikus izgalmat kiváltani belőlem” – meséli János, 57 éves cégvezető.

as

“Ezt a felvételt a hálószobámban készítettem arról ahogy ma reggel 4:27-kor szexeltek. Csak aludni szerettem volna, de mindent hallottam. Kérlek legyetek rám tekintettel! – Harrison”

Telefonszex – a pornó auditív műfaja

Azok a férfiak – és nők –, akik vágyaikat nem tudják a valóságban megélni, beletemetkeznek a fantáziavilágba, hiszen csakis ott képesek a szexuális vágyaikat kiélni. Emelt díjas vonalakat hívnak azért, hogy a “kiválasztott hang” és a “megrendelt szexuális szituáció” által megélhessék azt, amit a valóságban nem tudnak. A hang érzéki ugyan, de nem lehet tudni, ki van a vonal végén. A hívó fél ismert, azonban aki a vonal túlsó végén van – és”erotikus” kommunikációba kezd a megrendelő igényei alapján –, az sok esetben egy otthonkába bújt, ápolatlan, lompos hajú, töredezett körmű profi “hangember”, aki megrendelésre eljátssza a kéjt és az orgazmust. Általánosságban elmondható, hogy azok a férfiak veszik igénybe ezt a szolgáltatást, akik határozatlanok, visszafogottak – sokszor jól neveltek és túlféltettek –, gátlásosak, tele vannak kudarcélménnyel vagy éppen nagyon is perverzek. Az kétes értékű illúzióért azonban busásan fizetnek, hiszen a szolgáltató – búgó hangú hölgy – mestere annak, hogyan húzza az időt, és növelje a hívó telefonszámlájának összegét.

A cikk szerzője Bibók Bea pszichológus, szexuálpszichológus, pár- és szexuálterapeuta. A Babes – Bolyai Tudományegyetem pszichológia szakán végzett, mint pszichológus. A Magyar Családterápiás Egyesület család- és párterápiás képzését követően a Semmelweis Orvostudományi Tudományegyetem posztgraduális képzésén tanult szexuálterápiát. Tagja a Magyar Családterápiás Egyesületnek és a Szexológiai Tudományos társaságnak, valamint a Magyar Szimbólumterápiás Egyesületnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top