nlc.hu
Szex
8 nagyon durva szextipp a 40-es évekből

8 nagyon durva szextipp a 40-es évekből

Találtunk egy remek válogatást, ami megmutatja, mekkora szerencsénk van, hogy nem a 40-es években kellett átélnünk a szexuális felvilágosítást – nőként. Egészen hátborzongató könyvrészleteket mutatunk.

1. A nő nem irányíthat! Csak mert nem!

10 nagyon durva szextipp a 40-es évekből

Az 1945-ben kiadott What Men Don’t Like About Women (Amit a férfiak nem szeretnek a nőkben) című könyv: “Egy férfit azzal lehet a leginkább megbántani, ha egy nő átveszi az irányítást a szexben. A természet megköveteli a férfitól, hogy az ágyban olyan domináns legyen, mint sehol másutt.”

2. Senki ne olvasson szexirodalmat, mert az felizgat!

10 nagyon durva szextipp a 40-es évekből

Az 1913-ban kiadott What A Young Woman Ought To Know (Amit egy fiatal nőnek tudnia kellene) című könyv azt tanácsolja, hogy a fiatal lányok ne olvassanak romantikus könyveket, mert annak csak az lesz az eredménye, hogy felizgulnak: “Nemcsak a regényolvasás ad hamis és valótlan elképzeléseket a világról, de az izgató, romantikus szerelmi jelentek leírása is, ami a fiatal lányok lelkét megzavarja, melynek következtében nemi szerveikhez is abnormális rajongás alakul ki.”

3. Az orál bűn!

Az Aunt Epp’s Guide for Life: Miscellaneous Musings of a Victorian Lady című könyv az orális szex veszélyeire hívja fel a figyelmet: “A legtöbb férfi, természetéből eredően züllött, és minden lehetőséget kihasználnak, hogy mindenféle undorító dolgot kipróbáljanak. Ezek közé tartoznak az abnormális pózok, a női test szájjal való érintése, vagy egymás testének kölcsönös szájazása.”

4. A meleg férfiaknak szex közben gyümölcsöt kell használniuk

1969-ben született az Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask) – Minden, amit mindig is tudni szerettél volna a szexről (de nem merted megkérdezni) – című könyv nem riadt vissza a homoszexualitás témakörétől, így ír erről: “A természet nem számolt a homoszexualitással, éppen ezért a férfiak nem rendelkeznek olyan mirigyekkel, amelyek a síkosságot biztosítják. Ezt a meleg férfiaknak át kell hidalniuk. A legtöbben főzőzsírt, növényi olajat, vajat, olívaolajat, tojásfehérjét használnak, de a répát és az uborkát is bevetik, amit olajjal síkosítanak.”

5. Végezz házimunkát, és ne gondolj többé a szexre!

1963-at írtak, amikor az Ann Landers Talks to Teen-Agers About Sex (Ann Landers tinilányoknak beszél a szexről) című könyvet piacra dobták. Ebben az alábbi sorok olvashatók: “Az olyan házimunka, mint például a padlósúrolás, nemcsak alakformáló, de a léleknek is jót tesz, és a szexuális étvágyat is csökkenti.”

6. Minőségi, rózsaszín bugyi kell!

Egy másik tanács értelmében a nőnek rózsaszín fehérneműt kell viselniük: “Minden nőnek a létező legjobb minőségű fehérneműt kellene viselnie, aminek a színe rózsaszín legyen, és legyen rajta csipke, zsinór, mert ez az, ami az átlagférfinak tetszik.”

7. Csak semmi meztelenkedés!

A lelkészfeleség Ruth Smythers könyve a Sex Tips For Husbands and Wives (Szextippek férjeknek és feleségeknek) 1984-ben látott napvilágot, melynek egyik legfontosabb tippje az volt, hogy férj és feleség soha ne lássa egymást meztelenül: “Egy bölcs feleség soha nem engedi meg magának, hogy a férje ruha nélkül lássa, ahogy ő sem láthatja férje meztelen testét.”

8. Körözz a köldök körül!

És jöjjön a 60-as évek egyik legfontosabb szextanácsa: attól indul be igazán a nő, ha a köldöke körül köröznek, az óramutató járásával megegyező irányban.

Forrás: vintag.es

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top