Sztárok

Gáboré a fakanál, Angéláé a fegyver

Hogyan szeretett egymásba Halász Gábor, a Lazac mûsorvezetõje, és Magyarország elsõ számú testõrnõje, Pannai Angéla? Közéjük állhat-e Konta Barbi? Gábor családjának Angéla nagyon szimpatikus.

Ámor éppen Egerben múlatta az időt, mikor egy szórakozóhelyen két egymástól abszolút különböző emberre lett figyelmes. A gömbölyű kis szerelemisten kacagva nyúlt nyiláért: ebből jó móka lesz!

Gábor

– Majd minden hétvégémet Egerben töltöm, a második családomnál – kezd történetükbe Gábor. – Hétéves barátság fűz azokhoz az emberekhez, akiket így hívok, és Eger az a hely, ahol fel tudok oldódni, ahol egy szórakozóhelyen ugyanúgy érzem magam, mint bárki más. Aznap este is jót borozgattunk, táncoltunk. Három spicces lány tánc közben mindenáron le akarta venni a nyakamból a láncom, amin egy pici fakereszt medál lóg. Hiába magyaráztam nekik, hogy kedves emlék, egyre erőszakosabban akarták megszerezni. Kezdtem kényelmetlenül érezni magam, mikor egy magas, őrülten sportos alakú hölgy megragadta a vállam, és kihúzott közülük. – Nem baj? – kérdezte. – Nem – mondtam, majd azzal folytattam: téged ismerlek, hogy megy a vívás? Kiderült, Angi csak nagyon hasonlít a vívónőre, de nem ő az. Azt hitte, ez a csajozós dumám. Nem az volt, de éreztem, hogy ismerem. Végül is láthattam az Esti Showderben, a Jakupcsek Showban, magazinokban. Elkezdtünk beszélgetni, aztán arra lettem figyelmes, hogy reggel hét óra van, és üres a diszkó. Évek óta nem beszélgettem ilyen jót. Kiderült, hogy testőr, és ott is éppen vigyázott valakire. Olyan ügyesen, hogy észre sem vettem. Megbeszéltük, még találkozunk. Barátságnak indult a kapcsolatunk, nem volt szerelem első látásra. Angéla érett, okos nő, 27 éves. Én 32 vagyok. Néha zavarja, ha kisfiús vagyok, azt mondja: úgy nézel ki, mint egy óvodás! De olyat sosem mond, hogy ne akarjak ejtőernyőzni, és nagyobb focidrukker, mint én. Felhív: vegyél sört, jövök meccset nézni. Igazán vicces a kapcsolatunk! Csak azt nem szeretem, ha hajnali kettőkor csörög a mobilja, és mennie kell. Sosem tudom, kire vigyáz. Sokan kérnek profi női testőrt, mert őket kevésbé veszik észre. Angéla nagyon jól lő. Azon szoktunk röhögni, hogy én főzök, mert ő nem tud, viszont tíz másodperc alatt összerakja a nem tudom milyen Magnumot. Egyszer elvitt szituációs lövészetre, és meglepődött, mert vagy 80 százalékot lőttem. Büszke volt rám!
Engem még soha nem védett. Nem is vagyok olyan típus, akit meg kell. Ha valaki beszól: na, mi van, médiasztár, odamegyek, és megbeszélem vele. Még soha nem lett semmi bajom, de olyan már volt, hogy meghívtak egy sörre.

– Mi a helyzet örök barátnéddal, Konta Barbival?

– Kijön egymással a két lány, de nem hiszem, hogy barátnők lesznek. Angélát nagyon megbántotta Barbi, mikor befizetett kettőnket egy kéthetes horvátországi nyaralásra. Úgy megsértődött, hogy elutazott a barátnőjével Balira. Pedig Barbi nem akarta megbántani, neki ez egyértelmű, hiszen sokat járunk együtt nyaralni. De megértem Angélát is.

– Soha nem volt gondod a csajozással azért, mert egy sorozatban meleg fiút játszottál?

– Nem, sőt! Kíváncsiságból még az is közeledett hozzám, aki egyébként nem tette volna. Kevesebb utcai kötekedésben volt részem, mint más szereplőknek. Nem vagyok a melegek élharcosa, de fontosnak tartom, hogy ’98-ban a lehetőségekhez képest ezt komolyan megcsináltam.

– Miért nem éltek együtt Angélával?

– Mert nem férnénk el. Mindketten egyszobás lakásban lakunk. Ő a belvárosban, amivel engem ki lehet üldözni a világból, én Zuglóban, nyugodtabb helyen.

– Rövid idő alatt vállaltátok ezt a kapcsolatot. Miért?

– Mindketten ismertek vagyunk. Aki hisztérikusan menekül a média elől ebben az országban, az szánalmas! Itt nem olyan időket élünk, hogy lefüggönyözött limuzinok után futnak a paparazzik. Röhej Magyarországon sztárságról beszélni.

– Mit szólt a családod Angélához?

– Anyukám és a testvérem is szimpatikusnak találta, mert: “Majd megkomolyítja a Gábort!”. Angéla felodódik mellettem, hiszen szakmája idegileg, fizikailag nagyon megterhelő. Rosszul vagyok, mikor megkérdik tőle, a golyó elé ugrana-e, ha védeni kell. Mert erre azt mondja, hogy igen.

Kíváncsi vagy arra, hogyan látja a kapcsolatukat Angéla? Elolvashatod az e heti Meglepetésben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top