Sztárok

Szonja! Te vagy a legjobb!

Oroszlán Szonja lett a legjobbak legjobbja. A vonzó, sõt kifejezetten tehetséges színésznõt választották a „Te vagy a legjobb” Cosmo Nagydíj 2007. év kategórián felüli gyõztesének.

A fiatal nőknek szóló Cosmopolitan magazin megalakulásának tízéves évfordulója alkalmából kiosztott elismeréseket.


A legjobbak!


A nyerteseket idén az olvasók szavazták meg, ezért az elismerést mindenki nagy örömmel fogadta.


A Hotel Royal báltermében megrendezett exkluzív díjátadó gálán D. Tóth Kriszta az újságírónő/írónő kategóriában, Erős Antónia a társadalmi szerepvállalás, Kovács Ágnes a sportoló, Lilu a televíziós/rádiós műsorvezető, Stahl Judit az üzletasszony, Szinetár Dóra a színpadi színésznő/énekesnő, Tóth Bori a divattervező/képző- és iparművész, Zséda az énekesnő és Vámosi Viki a modell kategóriában vehette át a gyönyörű nyakékkel járó díjat.







D. Tóth Kriszta






Szinetár Dóra



























A legjobbak legjobbikát, vagyis a kategórián felüli győztest a szerkesztőség munkatársai választották meg, akik Oroszlán Szonjára voksoltak.


Az exkluzív eseményen a magyar művész- és sztárvilág jeles képviselői vettek részt, a díjakat a férfinem képviselői adták át, így többek között Gianni Annoni, Szellő István és Csonka András.
 
A Cosmo-nő


A „Te vagy a legjobb!” Cosmo Nagydíj megalapításával az volt és ma is az a magazin célja, hogy olyan nőket díjazzanak, akik példát mutathatnak az olvasóknak mindezek elérésében.












A Cosmo Nagydíjat ötödik alkalommal adták át, a korábbi években többek között olyan személyiségek kapták, mint Albert Györgyi, Bódis Kriszta, Bozsik Yvette, Egerszegi Krisztina, Hadas Kriszta, Ónodi Eszter és Udvaros Dorottya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top