Sztárok

Megdöbbentõ! Karel Gott 68 évesen ismét apa lesz!

Idõskorára megtalálta boldogságát a cseh énekes. Karel Gott 37 évvel fiatalabb párja, Ivana Machácková júniusra várja második közös gyermeküket.

Újra gyermeket vár Karel Gott 31 éves barátnője. Prága 68 éves aranytorkú csalogánya ezt az Aha! című cseh bulvárlapnak nyilatkozta az Egyesült Államokból, ahol barátnőjével és alig kétéves kislányukkal, Charlotte Ellával együtt éppen kéthetes szabadságát tölti.








Karel Gott és családja

A gyermeket június közepére várják, és nem szeretnék előre tudni, hogy a pici fiú lesz-e vagy lány. Karel Gott hozzátette: akkor sem árulják el a nyilvánosságnak, hogy milyen nemű lesz a gyerek, ha azt mégis korábban megtudják.
Az énekesnek – aki tavaly ünnepelte pályafutása kezdetének 50. évfordulóját – korábbi kapcsolataiból két felnőtt lánya is van, Dominika és Lucia. Amikor Charlotte Ella 2006 áprilisában megszületett, Karel Gott azt mondta, nincs kizárva, hogy vállalnak még gyermeket párjával, Ivana Macháckovával. Az „ifjú” pár vágya teljesült, így az énekes nemsokára ismét a szülőszobában találja magát.


A még mindig fitt Gott nagyon vigyáz az egészségére, és már csak különleges alkalmakkor lép fel, de akkor teljes energiával a zenére és az előadásra koncentrál. (FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top