Sztárok

Budára költözik Uri Geller

A világhírű mentalista, Uri Geller az elmúlt hónapokban annyira megszerette Magyarországot, hogy a hírek szerint Budán vásárol magának lakást. Már meg is találta álmai otthonát, egy rózsadombi luxusházban.

Az épület évek óta félkészen áll a hegyoldalban, de most Geller összefogott néhány befektetővel, és igazi környezetbarát lakásokat terveznek a házba. Bár az esküvőjét is hazánkban tartotta, eddig nem vásárolt magának nálunk ingatlant, hiszen munkája főként Amerikához kötötte.

A kanalak meghajlításának mestere elárulta, hogy évtizedek óta a fengshui szerint berendezett lakásban él, és ragaszkodik ahhoz, hogy új otthonában is kövessék ezt a trendet.  

A tervek szerint a beruházás közel húsz milliárd forintba kerül majd, és a mentalista nemcsak az ötleteit, és a nevét adja a házhoz, de egy komoly összeggel is beszáll az építkezésbe.

Uri évtizedek óta népszerű a világ minden táján. Személyes barátai között szerepel Michael Jackson, és David Beckham is. Műsorait több millióan nézték a televíziókban, és könyvei is hetekig szerepeltek a bestseller listák élén. Nálunk az elmúlt héten került üzletekbe Uri Geller önéletrajzi kötete, melyben mindent elmesél a mentalizmus világáról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top