Sztárok

Gwyneth a Bond-lányok listáján

Miután a világ mozirajongói már biztosították kitartó szeretetükről a 007-est, az alkotók nyugodtan tervezgethetik a jövőt. Daniel Craig például összeállította a lehetséges új Bond-lányok listáját.

Ritkán fordul elő, hogy egy film már az amerikai bemutató előtt 200 millió dollár bevételt gyűjtsön: A Quantum csendje azonban képes volt rá.

Daniel Craig a New York-i premieren (ahol egyébként barátnőjével, Satsuki Mitchell-lel jelent meg) azt mondta az újságíróknak, hogy szerinte a következő részben Cate Blanchett, Nicole Kidman vagy Gwyneth Paltrow játszhatná Bond barátnőjét.

A rendező, Marc Forster szívesen rendezne újra Bondot vagy hasonlóan nagy költségvetésű akciófilmet, ám a következő rendezése más lesz. – Nem tudom, mi lesz a következő film – nyilatkozta a svájci-német rendező –, de az biztos, hogy egész végig egy szobában játszódik majd, és két szereplő beszélget benne. Rám fér a pihenés.

(IC Press)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top