Sztárok

Újabb anorexiás színésznő!

Az anorexia nervosa elsősorban a tinilányokat és a húszas éveikben járó nőket érinti. Igaz, Hollywood nem tartozik az átlagba, ahol minden korosztályban előfordul a betegség. Most az 55 éves Kim Basinger vallotta be, hogy beteg.

A színésznőről már többször felröppent a hír, miszerint anorexiás, de eddig minden esetben cáfolta, hogy étkezési gondokkal küzdene. Általában annyival elintézte a dolgot, hogy fogyókúrázik, és egyáltalán nem viszi túlzásba. A róla készült képek azonban magukért beszélnek, és Kim most végre bevallotta az igazat.

 
 

 

Vagyis inkább egy kézlegyintéssel elintézte a vallomást, és kifejtette, hogy ez nem olyan nagy dolog, és szakmai körökben inkább az a ritka, ha valaki nem anorexiás. A túlzásba vitt fogyókúra mellett a színésznő köztudottan plasztikai beavatkozásoknak is köszönheti korát meghazudtoló külsejét. A legújabb fotókon a nádszálvékony test mellé feszes bőr társult, ami nem másnak, mint a botoxnak köszönhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top