Sztárok

Britney Spears halálra edzi magát

Britney Spears nem töltötte lazsálással az elmúlt időszakot: két kisfiú anyukájaként ősszel megjelentette legújabb nagylemezét, most pedig gigaturnéra készülve lázasan edz.

Britney 2003-ban
Britney 2003-ban

Az énekesnőt láttuk már minden helyzetben: állt előttünk milliókat meghódító tinilányként, szende álszűzként, majd egyszer csak gömbölyödő pocakú kismamaként. Megismertük a legsötétebb énjét, volt botrányhősnő, ráadásul szinte egyenes adásban követhettük végig az idegösszeomlását is.

Britney-t azonban nem kell eltemetni! Bár a pop hercegnőjét sokan leírták, 2009-ben teljes erőbedobással tér vissza. Március 3-án New Orleansból indul az a gigaturné, amely egyben Britney százszázalékos visszatérését jelenti.

Az énekesnő azonban nemcsak a dalaival, a testével is hódítani szeretne. Edzett hasa mindig is a védjegyének számított, és erről a jövőben sem szeretne lemondani, ezért naponta órákat tölt a fitneszteremben és a táncosaival a próbákon, hogy visszanyerje egykor tökéletes alakját. Csak remélni tudjuk, hogy nem hajtja túl magát ismét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top