Sztárok

Tom Cruise csúfosan lebőgött Brazíliában

Ugyan Tom Cruise Brazíliában népszerűsítette új filmjét, úgy tűnik, mégsem tudta igazán, merre van. A sztárt, aki filmjeiben megmenti a világot, nem aggasztják olyan aprócska dolgok, mint egy-egy ország hivatalos nyelve.

A színész igazi világfiként le akarta nyűgözni nyelvtudásával a helyieket, de alaposan leégette magát. A vörös szőnyegen egy helyi riporternek portugál helyett spanyolul köszönt, és ugyanezen a nyelven köszönte meg a kérdezőnek a röpke interjút. Egyáltalán nem zavarta, vagy még csak le sem esett neki, hogy Brazíliában portugálul beszélnek, ami ugyan eléggé hasonlít a spanyolhoz, de azért nem ugyanaz.

És ezzel még nincs vége: állítólag a színész nem volt rest hangoztatni, hogy mennyire felcsigázta az ország, amikor a szambáról és a tangóról látott képsorokat. Bizonyára nem világosította fel senki, hogy a tangót egy másik dél-amerikai ország, nevezetesen Argentína mondhatja nemzeti táncának.

Tom Cruise jobban tenné, ha legközelebb kicsit jobban utánanézne, hol is van éppen. És ami a legfontosabb, rájöhetne, hogy csak a filmekben szuperintelligens.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top