Sztárok

Gáspárék folytatják a műbalhékat?

Bár mostanában azzal van tele a média, hogy Gáspár Győzőt komolyan megviseli a gazdasági válság, és kétkezi munkákból tartja el a családját, úgy tűnik, hamarosan visszatérhet életükbe a luxus.

A Bors információi szerint Gáspárék visszatérnek az RTL Klubhoz, és folytatják a már négy éve tartó műsorukat. A csatorna nem cáfolta az értesüléseket, de egyelőre nem árulták el, hogy mik a terveik a családdal. Korábban olyan hírek is megjelentek, hogy a salgótarjáni família műsorát Fekete Pákó valóságshow-ja váltja majd, ám hivatalosan senki sem nyilatkozott erről.

Gáspárék folytatják a műbalhékat?

 

Győző néhány hónappal ezelőtt bejelentette, hogy feltámasztja a Romantic együttest, és Katinka mellé Toldi Annát szerződtette énekesnőnek, ám a trió eddig egyetlen új dallal sem rukkolt elő. Győzi hamar eltapsolhatta az eddig kapott összeget, hiszen újabban kétkezi munkásként keresi a kenyerét, és Bea asszony sem parádézgat már a rendezvényeken. Állítólag tortákat készít esküvőkre, és egy üzletben is kisegít. Ismerve Gáspárék szavahihetőségét, lehet, hogy mindez szintén csak a show része.

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top