Sztárok

Testcsere a Barátok köztben

Átmenetileg Karalyos Gábor veszi át a Németh Kristóf által megformált Kertész Géza szerepét a Barátok köztben. A csupán háromhetes helyettesítés először fordul elő a sorozat történetében.

Karalyos Gábor veszi át Kertész Géza szerepét a Barátok köztben. Nem végleges cseréről van szó, hanem a színházaknál is előforduló beugrásról, ugyanis Németh Kristóf december óta erős bokafájdalmai miatt nem tud járni – ennek feltehetően a megerőltetés miatt kialakult gyulladás az oka –, így nem tud eleget tenni színészi feladatainak sem. A helyettesítésre azért van szükség, mert egy többhetes hiányzás esetében nincs lehetőség a jelenetek utólagos pótlására, valamint így biztosítható Németh Kristóf nyugodt és biztos felgyógyulása.

„Örömmel vállaltam el a felkérést – árulta el Gábor. – Úgy gondolom, hatalmas feladat egy olyan karakter bőrébe bújni, még ha rövid időre is, amelyet évek óta nézők milliói látnak estéről estére a televízióban. Mindent megteszek annak érdekében, hogy Kertész Géza karakterét hitelesen formáljam meg.”

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top