Sztárok

Jön az Avatar folytatása?

Úgy tűnik, visszatérnek a vászonra a kék lények!

Az Avatar már bebizonyította, hogy nincs előtte akadály. Kedden a még kételkedőket is meggyőzte: az Egyesült Államokban a csúcstartó Titanic 600,8 millió dolláros bevételi rekordját döntötte meg a szemkápráztató fantáziavilágban játszódó film. A sikert még izgalmasabbá teszi, hogy James Cameron előző filmje, a Titanic 12 éve tartott csúcsteljesítményeit kellett meghaladnia. A világ többi részén ezalatt 1,48 milliárd dollár jegybevétel gyűlt össze, így az Avatar alkotói összesen több mint 2 milliárd dollár bevételnek örülhetnek. Mostantól minden kategóriában a világ legsikeresebb filmjének számít.

A filmet közben 9 kategóriában jelölték Oscar-díjra (ennél több jelölést egy film sem kapott az idén), vagyis minden valószínűség szerint újabb sikerek állnak még előtte.

James Cameron rendező azonban nem hajlandó pihenni – már elkészültek az első forgatókönyvvázlatok, amelyek az Avatar folytatásának alapanyagául szolgálhatnak. Még akkor is, ha Cameron nem állítja biztosan, hogy el fog készülni a második rész, a rajongók megkönnyebbülésére az esetleges folytatásra azt válaszolta:

„Meggyőzhető vagyok.”

Jön az Avatar folytatása?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top