Sztárok

Iszonyúan elhízott Mariah Carey – fotóval

Az amerikai lapok szerint terhes a jócskán kikerekedett Mariah Carey. Ám az énekesnő ezt határozottan cáfolta, és közeli barátai szerint is inkább arról van szó, hogy az utóbbi időben jócskán felszedett magára.

Hajdanán a világ egyik legszebb, legjobb nőjének tartották, de mára jócskán elhagyta magát az aranytorkú Mariah Carey. Az énekesnő Beverly Hillsben sétálgatott ifjú férjével, Nick Cannonnal, és külseje szóbeszédre adott okot.

Mariah ugyanis láthatóan rengeteget hízott, pocakja, nagy mellei, húsos combjai és kikerekedett arca mind-mind arról árulkodnak, hogy bizony nem diétázott az utóbbi időben. Az amerikai lapok rögtön megírták, hogy gyermeket vár, de az énekesnő ezt határozottan cáfolta. Különösen rosszul érinti ez a téma, hiszen barátai szerint hosszú ideje nem jön össze a kisbaba, és félő, hogy soha nem lehet gyermeke. Állítólag éppen ezért: bánatában eszik annyit.

Iszonyúan elhízott Mariah Carey  - fotóval
Iszonyúan elhízott Mariah Carey  - fotóval

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top