Sztárok

Súlyos balesete volt a magyar énekesnek!

Tegnap délután motorbalesetet szenvedett az X-Faktor mentora, Nagy Feró. Hat hétig kell gipszet viselnie, három helyen is eltört a csontja.

“Teljesen egyszerű eset volt. Mentem egyenesen és megcsúsztam egy csatornafedélen. Nagyon remélem, hogy a balesetem nem befolyásolja az X-Faktorban való szereplésemet. Mondtam is a doktor úrnak, hogy nekem mennem kell, nem érek rá. Azt felelte, hogy csak saját felelősségre távozhatok, de akkor sánta maradok. Na ettől megijedtem.” – nyilatkozta tegnap Feró a Fókusznak.  A hírek szerint a Beatrice frontemberének három helyen is eltört a csontja és legalább hat hét gipsz vár rá. 
“Nagy riadalmat okozott Feró balesete. Ki mással is történhet ilyesmi, ha nem egy vérbeli rockerrel? A sérülés nem fog gondot okozni, mire az X-Faktor elindul, Feró tökéletesen fel fog épülni, tehát számítunk rá mentorként a műsorban. Azért szelíd erőszakkal megpróbáljuk lebeszélni arról, hogy a show időtartama alatt motorozzon”– nyilatkozta Schiwert-Takács László, az X-Faktor felelős szerkesztője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top