Sztárok

Pizsamában vezetne híradót Bárdos András

Mi a hosszú házasság titka? Miért küldené gyermekeit internetes tengerparti karatetáborba nyaralni? S vajon hol tart kedvenc csapata a focivébén? Ezekről is faggattátok Bárdos Andrást a Nők Lapja Cafe Sztárfórumában.

Pizsamában vezetne híradót Bárdos AndrásMilyen az igazi Bárdos András, amikor nem tanár, amikor nem dolgozik? (Babocza)
Az életben sokkal határozatlanabb vagyok, mint a munkában. Nehezebben is igazodom el. Arról, hogy hova járjon a gyerek oviba, annyit gondolkodom, hogy addigra már lassan iskolába kéne íratni. És nehezebben viselem, ha bántanak, mint sokan gondolnák a tévé alapján.

Milyen hobbijai vannak? Tud-e rájuk elég időt szakítani?(partra)
Mozi, színház, olvasás, foci, és nem tudok, nem tudok, nem tudoooook!

Hány éve vannak együtt Krisztinával? Mit tart a házasságuk legfőbb megtartó erejének? Van lehetőségük néha kettesben is időt eltölteni? (minaret)
Kilenc éve volt az esküvő, mikor kimondom, én is meglepődöm. Szerintem egy viszony mindig munka. Ha elengedi magát az ember, ha azt gondolja, ez már megy magától, akkor jönnek a bajok. Rendszeresen figyelmeztetni kell magunkat, igen, most éppen nem tetszik, amit csinál, nem értek egyet, esetleg, de tudomásul veszem, és továbblépek. Meglepően kevés időt töltünk kettesben. Azért írom, hogy meglepően, mert ha belegondolok, engem is mindig meglep. Az ember mindig azt gondolja, hogy ez a következő néhány hónap nagyon nehéz, de utána már könnyebb lesz. Még eddig sose lett. De ezért szép az élet, nem igaz? 

Miért van az, hogy nálunk fiatalítanak, míg „Nyugaton” az idősebb emberek vezetik a hírműsorokat?(Mókusgolyó)
Ez hiba. Egyáltalán nem baj, ha egy híradóban idősebb ember ül. Sőt. Ha valaki megjárt több háborút, elkészített több ezer interjút, sokszor bebizonyította, hogy érti, amit mond, valahogy jobban hiszek neki, lehet bármilyen tehetséges egy fiatalember. Szerintem ez két műfajra vonatkozik: a híradóra és a show-ra. Erre a kettőre meg kell érni.

Még mindig Jáksót tartja a legrosszabb tanítványának? Vagy azóta már láthatunk olyan műsorvezetőt, aki az Ön keze alól került le, és üti Jáksó „slendriánságát”!
Ó, Jáksó egyáltalán nem volt rossz tanítvány, sőt ideálisnak mondanám, egy év alatt ha kétszer láttam. Ez persze csak vicc (csak egyszer). Ő nem egyetemistának volt jó, hanem tévésnek meg rádiósnak. Ráadásul még rendes ember is lett belőle. Remélem, most nem romboltam össze az imidzsét.

Pizsamában vezetne híradót Bárdos AndrásSzeret-e elegánsan öltözködni, vagy csak kötelességből teszi? (Lilla)
Kizárólag kötelességből, ha kapnék egy elegánsabb pizsamát, abban vezetnék műsort.

Merre indulnak a gyerekekkel nyaralni? (Cirka)
Még nem dőlt el, Horvátország, Szlovénia és Olaszország jöhet szóba. Nehéz helyszínt találni. Mondjon egy programot, ami jó egy tizenhét éves, egy tizenkét éves, egy hatéves és egy hároméves gyereknek egyszerre. A nagyfiam a számítógépét szereti, meg olvasni, meg karatézni, a nagylányom imád strandolni, a kisfiamnak minden jó, a kislányomnak semmi. (Na jó, ez csak vicc volt.) Úgyhogy lehet, hogy egy internetes tengerparti karatetáborba viszem őket.

Májusban volt az RTL Klub reggeli műsorában. Esetleg ismét látható leszel a tévéképernyőn? És az új könyv hogy áll? (Babocza)
Köszönöm a kérdést, meghívtak, mentem, de nincs mögötte több. Írom az új könyvet, remélem, őszre elkészül. 

Kinek szurkol/szurkolt a foci-vb-n? (Mókusgolyó)
Angliának. Szurkoltam.

 

 

 Nézd meg a CafeTV videóját! 

Pizsamában vezetne híradót Bárdos AndrásElolvasnád Bárdos András Ítélet című politikai regényét? A könyvet akár most megrendelheted a Polc.hu webes könyváruházban! Katt ide!

Ajánló
Valamikor, a jövőben, a majdani negyedik Magyar Köztársaságban az emberek ügyes-bajos dolgaik után futnak. Az orvos a hálapénz, a politikus a korrupció és a karrier, a tévés főember a nők és a szenzáció, a polgármester a nyugodt élet, a rendőr a titokzatos, értelmetlen gyilkosság után. A tehetséges katona pedig a politikai csatározások elől egészen az afganisztáni misszióig menekül. De mit tesznek ezek az emberek, ha egy halálos, gyógyíthatatlan vírus kezdi viharos sebességgel áldozatait szedni?
Öt februári nap története ez a krimi, amikor ezek az életek, ezek az egyszerű vágyak a drámaian gyors fertőzés nyomán keresztezik egymást, és felfordul a világ. Utána már soha semmi nem lesz ugyanolyan, mint előtte volt – sem cigánynak, sem magyarnak, se szervezkedő szélsőségesnek, se nyomozónak. Sőt, még a cigánykutyáknak sem.
Bárdos könyve sok szálon futó, letehetetlenül izgalmas politikai krimi, a legjobb amerikai mintára, de nyugtalanítóan ismerős, magyar ízekkel. Rémisztő és valóságos víziója üzeni: ha nem vigyázunk, ide juthatunk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top