Sztárok

“Fáj, ha nagyképűnek gondolnak” – exkluzív X-faktor videó

Mazsival beszélgettünk, aki egy AC/DC számmal nyűgözte le a zsűrit az X-Faktor második válogatásán. A fiatal lány eddig csak karaoke bulikon énekelt, ám most kieresztette a hangját a tehetségkutatóban és ezzel beénekelte magát a második körbe.

Mazsit egy határozott, kicsit talán önfejű lány, így arra is kíváncsiak voltunk, engedi-e majd, hogy átváltoztassák a műsor divattanácsadói, fodrászai. „Hajvágásba, hajfestésbe azt csinálnak velem, amit akarnak, mert én magam totál béna vagyok, ehhez semmit nem tudok kezdeni a hajammal. Fésülködésen kívül nem is nagyon értek a frizurához. Azt is nagyon élvezem, hogy kisminkelnek. A stylistok pedig azért divatszakértők, mert értenek a munkájukhoz. Én teljesen rájuk bízom magam, mindaddig, amíg jól érezem magam a rám adott ruhában. Mert ha nem érezném sajátomnak a kialakított stílust, akkor az a produkció rovására is menne.”  – mesélte a fiatal lány. Ha arra is kíváncsi, hogy kivel él együtt Mazsi, és miért gondolják őt első ránézésre sokan nagyképűnek, akkor nézze meg a videóinterjúnkat!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top