Sztárok

Megszületett az “X-Faktor-baba”

Shodeinde Dorottya duplán boldog. Az X-Faktor döntőse ugyanis végre édesanya lett! Megszületett a kislánya, aki édesapja után a Firdeus, édesanyja után a Liza nevet kapta.

– Nehéz szülés volt?
– Nem, nem volt az. Két óra vajúdás után született meg a kislányom.

– Egy énekesnőnél rögtön adódik a kérdés: szoktál altatódalokat énekelni a gyermekednek?
– Esténként, amikor nyűgös, és nem tud aludni, akkor mindig dúdolok neki. Ettől megnyugszik, békésebb lesz, és hamar álomba szenderül. Egyébként a kislányom egyáltalán nem sírós baba. Éjfél után szokott elaludni, és reggel hatig nem ébred fel. Mondhatni, végigalussza az éjszakát.

RTL Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Sajtóklub/Bársony Bence

– A kisbabáddal költöztél be az X-Faktor-házba, és külön szobátok van. Nem féltél attól, hogy a többiek nem tudnak majd hozzátok alkalmazkodni?
– Természetesen nagyon izgultam, hogy mit fognak szólni a többiek a babához. Habár saját szobánk van, a többi énekeslány mindig nálunk van, lesik a kicsi minden lépését, cumit adnak neki, és babusgatják. Szerencsére feleslegesen aggódtam.

RTL Sajtóklub /Bársony Bence
RTL Sajtóklub/Bársony Bence

Hogyan zajlik egy napotok? Minden éjszaka veled van?
– Napközben mindig mellettem van. Ha próbák vannak, akkor az édesapja vagy a nagymamája vigyáz rá. Előfordult már, hogy a kislányom itt aludt a házban mellettem, de többségében otthon van az apukájával.

Azt mondják, a nők a hormonok miatt sokkal érzékenyebbek a szülés után. Te tapasztaltad ezt?
– Bizony! Minden apróságon elsírom magam, mindent magamra veszek. Szó szerint nem tudom kontrollálni az érzéseimet.

Mit tapasztalsz: a kismamák mennyire fogadnak el vagy épp ítélnek el amiatt, hogy babavárás közben indultál egy ilyen komoly versenyen?
– Azt hittem, hogy majd elítélnek, kiközösítenek, és azt mondják: „Nézd, ott az a nő, aki elárulta a gyermekét.” Szerencsére mindennek az ellenkezője történt. Azt tapasztalom, hogy a kismamák drukkolnak nekem, és vagánynak tartanak, amiért jelentkeztem.

Most énekesnő vagy édesanya vagy?
– Száz százalékban édesanya és száz százalékban énekesnő.

Mi lesz a pároddal? Rá mennyi energiád jut?
– Lazán fogja fel ezt a kérdést, hiszen ő motivált, azt akarta, hogy induljak el ezen az úton. Megérti a mostani helyzetet, támogat és segít. Minden este úgy zárjuk a napot, hogy megbeszéljük, mi történt velem aznap.

Mondhatjuk, hogy pozitív értelemben rád szakadt az ég. Tizenkilenc évesen X-Faktor-döntős és édesanya lettél. Nem félsz, hogy ilyen fiatalon nem tudod mindezt kezelni?
– Nem tudom, mi vár rám, de az összeroppanástól egyáltalán nem félek. Számomra az a fontos, hogy mindig pörögjön körülöttem az élet!

Mi a terved? A babával együtt fogsz koncertezni, mint az igazán nagy énekesnők, Britney és Madonna?
– Miért ne? Amit az élet hoz, ahhoz alkalmazkodunk!

Megszületett az

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top