Sztárok

Miért járnak a sztárok prostikhoz?

Híresek, gazdagok, sikeresek… Szinte bárkit megkaphatnak, ők mégis prostituált mellett keresik a testi örömöket. Csakhogy ezek a hírességek azzal nem számolnak, hogy az ilyen kalandok előbb vagy utóbb mindig kiderülnek…

Hugh Grant
Orális szex közben kapták rajta a rendőrök

Az angol színész 1995-ben hatvan dollár fizetett Divine Brown hollywoodi prostituáltnak, hogy orálisan kielégítse a kocsijában. Hogy miért volt erre Grantnek szüksége, amikor a világ egyik legszebb nője, Liz Hurley volt akkoriban a barátnője, nem tudni. Mindenesetre Grant ma már tudja, több mint hatvan dollárjába került ez a testi öröm.

Hugh Grant Divine Brown
Hugh Grant és Divine Brown
Forrás: DivineBrown.com

A rendőrök ugyanis lefülelték őket az aktus közben, és rabosították is a színészt. Grant elvesztette barátnőjét – azóta sem talál maga mellé egy komoly nőt –, Divine pedig meggazdagodott az azóta adott interjúkból. Mi több, a kétgyermekes asszony 2007-ben eladta történetének filmes jogait is, így elképzelhető, hogy hamarosan Grant kalandját a filmvásznon látjuk viszont.

Charlie Sheen és Mickey Rourke
Lebukott a madámjuk

Mindkét híresség neve akkor fonódott össze a prostitúcióval, amikor tavaly a zsaruk lekapcsolták Michelle Braunt, Hollywood egyik legsikeresebb luxusprosti-hálózatát üzemeltető nőjét. A 31 éves madámnak bizony vaskos ügyféllistája volt, amelyen hírességek és politikusok egyaránt szerepeltek.

Michelle Braun 31 éves, két gyermekes családanya
Michelle Braun 31 éves, kétgyermekes családanya

Ráadásul az „üzletasszony” rendszeresen partizott együtt azokkal a kuncsaftokkal, akiknek lányokat közvetített. Állítólag a két legtöbbet rendelő celeb Sheen és Rourke volt. De nem csak férfiak vették igénybe a madám szolgálatait. A hírek szerint Kurt Cobain özvegye is rendszeresen felkereste Braunt, hogy hölgyet kérjen édes hármashoz.

Mickey Rourke
Mickey Rourke
Charlie Sheen
Charlie Sheen

 
Angelina Jolie
Tetovált duci nőket rendelt

A Budapesten forgató színésznő szintén egy madámnak köszönheti, hogy állítólagos perverz szexuális szokásairól kezdett cikkezni a sajtó.
Heidi Fleiss több év lányközvetítés után döntött úgy, hogy eladja Hollywood mocskos szextitkait egy újságírónak.

Heidi Fleiss
Heidi Fleiss

A nő azt állította, hogy állandó ügyfele volt Angelina Jolie is, akinek nyilván nem volt elég, hogy a világ legszebb férfiját tudhatja maga mellett az ágyban, mert a feljegyzések szerint sokszor rendelt telt, tetovált lányokat magának.
De a saját neméből keresett játszótársat a hírek szerint Will Smith is, aki több éven keresztül rendelt magának fiú prostikat a madámtól.

Angelina a telt, tetovált lányokra bukott.
Angelina telt, tetovált lányokat rendelt
Will Smith a fiatal fiúkért van oda
Will Smith gyengéi a fiatal fiúk

Wayne Rooney
Terhes feleségét csalta egy prostival

Egy örömlány szeptember elején állt elő azzal a sztorival, hogy az elmúlt évben hétszer is együtt volt az angol sztárfocistával, akinek a felesége ezalatt gyermeket várt.

Wayne Rooney több prostival is megcsalta állapotos feleségét
Wayne Rooney több prostival is megcsalta állapotos feleségét

A Sunday Mirror lapnak a 21 éves prostituált részletesen beszámolt Rooney-hoz fűződő viszonyáról. A nő azt állítja, hogy a focista még saját otthonába is elhívta, amikor a felesége nem volt otthon. „Azt akarta, hogy a hálószobájukban elégítsem ki…” – nyilatkozta az örömlány.

Helen Wood és Jennifer Thompson - velük csalta a feleségét
Helen Wood és Jennifer Thompson – hármasban voltak együtt Rooney-val

„Több mint egy éve júniusban egy manchesteri kaszinóban találkoztunk először. Telefonszámot cseréltünk, és már aznap éjszaka tucatnyi SMS-t kaptam Rooney-tól. Amikor elmondtam neki, hogy én csak pénzért fekszem le valakivel, azt mondta, ez nem jelent gondot…” – részletezte a prosti, aki nagyot kaszált nemcsak az együttlétekkel, de az eladott sztorival is.
Ugye, ezt a sztorit hallva már mi is azt gondoljuk, hogy David Beckham az egyetlen hűséges férj az angol focisták közül?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top