Sztárok

Itt szült Penélope Cruz – fotó a luxuskórházról

Anya lett Penélope Cruz! A színésznő egészséges kisbabának adott életet tegnap este.
Itt szült Penelope Cruz - fotó a luxuskórházról

Újabb két sztár vár babát!

Megszületett Penélope Cruz és férje, Javier Bardem kisbabája. A spanyol színésznő a Los Angeles-i Cedars Sinai luxuskórházban hozta világra gyermekét. Habár a pletykák szerint a Penelope kislányt várt, a DailyMail arról számolt be, hogy kisfiúnak adott életet. Cruz és férje híresek arról, hogy a széltől is óvják a magánéletüket, éppen ezért a terhesség alatt sem adtak interjút, és nem árultak el semmit.

 
Itt szült Penelope Cruz - fotó a luxuskórházról
 
Itt szült Penelope Cruz - fotó a luxuskórházról

 
Penélope és Javier egy barátjuk bahamai házában mondta ki a boldogító igent július elején
. A ceremónián mindössze néhány barát és családtag vett részt. Cruznak ez az első házassága, a múltban együtt élt Tom Cruise és Matthew McConaughey sztárokkal, de saját bevallása szerint az igaz szerelmet a spanyol Javier Bardemben találta meg.

Érdekesség, hogy a kórház, ahol Cruz szült, a világ legelitebb és ennek megfelelően legdrágább orvosi intézménye, egy szülés milliókba kerül. Igaz, a busás árért a legmagasabb minőséget nyújtják: a betegek, kismamák úgy érezhetik magukat, mint egy ötcsillagos luxusszállodában.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top