Sztárok

Gondoskodó anyák lettek az egykori botrányhősökből

Ezek az ismert hölgyek legtöbbször botrányaik miatt kerültek a címlapokra. Drogoztak, börtönbe kerültek, meztelenkedtek, pornóztak... Amióta azonban édesanyák, teljesen megváltozott az értékrendjük és a viselkedésük. Rossz kislányokból igazi anyatigrissé váltak.

Gondoskodó anyák lettek az egykori botrányhősökből
Drámai anya-lánya
sorsok a celebvilágban

Kendra Wilkinson
Pucér mellel az angol parlament előtt

A telt keblű, cseppet sem szégyellős lány azzal vált ismerté, hogy alig húszévesen Hugh Hefner, a Playboy megálmodójának egyik szerelme lett. Kendra állítólag a sportos, bohókás, egyszerű, de szeretetre méltó személyiségével nyűgözte le a férfimagazin királyát. Amikor a Playboy-villa lányai című valóságshow-t forgatták, Kendra előszeretettel mutatkozott melltartó nélkül, csókolt meg lányokat, vagy tett illetlen kijelentéseket elegáns összejöveteleken. Amikor például Angliába utaztak, meztelenre vetkőzött, hogy a mellét mutogassa az angol parlament épülete előtt. Miután Hefner Kendrával együtt másik két barátnőjét is lapátra tette, a fiatal lány felkérést kapott egy saját valóságshow-ra, ahol azt kellett volna bemutatnia, hogy „villant”, bulizik, vásárolgat egy szingli nő Los Angelesben. Csakhogy a lány élete más fordulatot vett. Beleszeretett a sportoló Hank Baskettbe, és a személyisége, illetve a megjelenése is alaposan megváltozott. Melle mutogatása helyett elkezdett megtanulni főzni, szűk topok helyett melegítőruhát viselt, és öreg pénzeszsák-álszerelem helyére pedig valódi érzelmek költöztek a szívébe. Úgy tűnt, a fiatal botrányhősből hősszerelmes lett.

A Playboy idejében
A Playboy idejében
Most már tisztes családanya
Ma már tisztes családanya és feleség

2009-ben Hank megkérte Kendra kezét, és hamar kiderült, hogy a nő kisbabát vár. Az esküvőt Hefner birtokán tartották. Miközben Kendra próbált normális életet élni, terhessége alatt előkerült egy házi pornó, melyben ő szerepel 18 évesen. Hiába próbálta maga mögött hagyni botrányos múltját, az egykori playmate-nek szembe kellett néznie tettével. Kendra elismerte, hogy ő szerepel a felvételen, majd visszavonulót fújt. Könyvet írt, szerepel tévéműsorokban, de ideje nagy részét gyermekével és férjével tölti. Ahová Hank utazik, oda megy ő is. „Már nem akarok botrányhősnő lenni, csak egyszerű, anya, feleség, nő” – mondta.

Nicole Richie
Rossz életű Paris Hilton miatt történt mindig baj
Lionel Richie nevelt lánya nem kevés gondot okozott szüleinek. Paris Hilton egykori kebelbarátnője nem csinált mást, csak drogozott, ivott, pasizott, vásárolt, bulizott. 2006-ban – Paris Hilton első börtönkalandja után nem sokkal – Nicole-t is letartóztatták. Az „attól vagyok híres, hogy híres vagyok” Nicole forgalommal szemben hajtott az egyik Los Angeles-i autópályán. A rendőröknek bevallotta, hogy Vicodint vett be és marihuánát is fogyasztott, mielőtt kocsiba ült. Nicole-nak 4 napot kellett volna börtönben töltenie, de ehelyett csak 82 percet volt a rácsok mögött. Próbaidőre bocsátották és 18 hónapig kellett járnia egy oktatócsoportba. Richie pár hónappal a betépett vezetése után kezdett járni Joel Maddennel, a Good Charlotte énekesével.

Egykor elválaszthatatlanok voltak
Egykor elválaszthatatlanok voltak
Kétgyerekes családanya
Kétgyerekes családanya

Lányuk, Harlow Winter Kate Richie-Madden 2008. január 11-én született, fiuk, Sparrow James Midight Madden 2009. szeptember 9-én. Richie minden kapcsolatot megszakított a még ma is botrányos életet élő Paris Hiltonnal és régi baráti körével. Joel tavaly februárban eljegyezte kedvesét, és december 11-én össze is házasodtak.

Pink
Már 13 évesen drogozott

Az egyik legsikeresebb női előadó, fiatalkorától kezdve a polgárpukkasztásnak élt. A tizenhárom éves lány unalmában kezdett kemény drogokat használni. Elmondása szerint tizenhat éves volt, amikor végleg letette a kábítószert, miután egyik közeli barátja túladagolásban meghalt. „1995-ben hagytam abba, és sohasem nyúltam hozzá többet” – mondta egy interjúban. Miután Pink befutott énekesnő lett, már nem használt tudatmódosítókat, viszont a polgárpukkasztással ezután sem hagyott fel. Dalszövegeiben kimondta azt, amit sokan gondolnak, de nem mernek hangot adni a véleményüknek, és ami megosztja az embereket. Leírta a véleményét azokról a szülőkről, akik elválnak és civakodnak, és ennek a gyerek issza meg a levét. De hatalmas siker lett a Dear Mr. President című dala, amit George Bushnak „ajánlott”, és amelyben kritizálta az akkori amerikai elnök döntéseit.

Gondoskodó anyák lettek az egykori botrányhősökből
Gondoskodó anyák lettek az egykori botrányhősökből

Pink ma már boldog kismama, első gyermekét várja, de továbbra sem hajlandó visszafogni magát. Vagány megjelenésével és szókimondó dalszövegeivel továbbra is a fiatalok egyik példaképe. De már nem kell innia és drogoznia ahhoz, hogy jól érezze magát. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top