Sztárok

Újabb hisztiroham és dühkitörés a VV-ben

Szandika és Anikó szó szerint összeomlottak Olivér távozása után. Megkérdeztünk egy szakértőt a jövőjükről.

Kiborultak a VV lányok! Vége a játéknak? 

Csalás a Való Világban?

Olivér távozása megrendítette a villalakókat. Alekosz és Éva emelt fővel viselték, Szandika és Anikó azonban összeomlottak. A villa rosszkislánya a hálóban órákig zokogott. Szandika pedig a maga őszinteségével verdeste magát a földhöz, és ütött-vágott mindent, ami a keze ügyébe került. Mindketten kijelentették: nem bírják tovább a villában. Kíváncsiak voltunk, hogy mit mond az esetről az az ember, aki jól ismeri mindkét lányt. Vajon ez egy újabb hisztirohama a lányoknak, ami elmúlik, vagy ezúttal teljesen összeomlanak? De az is fúrta az oldalunkat, miért rogyott meg mindkét lány a villa bikájának távozásától? Megkérdeztük Gregus Lászlót, aki a villa irodalomtanára volt, így személyesen ismeri Szandikát és Anikót, nem mellesleg pedig pszichológiadiplomája is van.
 
„Anikó és Szandika két külön kategória. Anikóban több a taktikázás, kevésbé érzem őszintének. Szandi önmagát adja, ő Olivérben látta a támaszt, a biztonságot, amit a kinti világban Sanyi ad meg neki. Érzelmi, és nem fizikai közelségre van szüksége. Anikó szerintem taktikusan keresi a túlélési utakat. Neki inkább a testi közeledés volt a célja Olivérnél. Könnyen megeshet, hogy Anikó rövidesen más virágra száll, Szandika élete pedig mostantól a túlélésről fog szólni. Ha kibírja, akkor viszont komoly esélye van arra, hogy megnyerje a játékot” – mondta el kérdésünkre László.
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Hajnal András
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top